Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hozzámennétek olyan férfihoz akinek nincs semmilyen egyetemi diplomája, érettségije csak szakmája? Mennyire számítanak az anyagiak? Pl. ha nem gazdag de van annyi jövedelme, hogy jól tudtok élni belőle.
Simán!
Páromnak csak szakmája van,dolgozik is..kell ennél több?! Nem vagyok anyagias,sosem voltam..nem ez alapján döntenék h hozzámennék v sem!Ez hülyeség számomra
A jelenlegi ferjemnek simcs diplomaja az elozonek sem volt, nekem pedig ketto is van (nem bufeszak). Mindketten nagyon ertelmesek, lexikalis tudasuk van es rengeteg ertelmes dologrol lehet veluk beszelgetni viszont azt vettem eszre h mindkettojukben van egyfajta kisebbsegi komplexus mert nincs vegzettseguk,illetve a jelenlegi ferjem konkretan minden beszelgetest valamifele versengesnek el meg, ahol be akarja bizonyitani h o tobbet tud, amire semmi szukseg.
Ha veszekszunk akkor rendszerint a fejemhez vagja h egy elkenyeztett no vagyok es akit folyton tanittattak a szulei (igen, szerencsere:-))) es az egeszbol az jon le h frusztralja ez a kulonbseg.
Klasszul keres (nemikepp jobban mint en pedig en is sokat keresek) megis benne van ez az egesz komplexus nyavaja.
Engem nem erdekel h kinek hany diplomaja van, illetve van- az erdekel h el tudok e vele ugy beszelgetni h szellemileg egyenrangunak erzem magunkat, ha nem akkor lehet akarhany diplomaja nem fogok vele osszejonni ha pedig igen, akkor toknyolc ha mondjuk eppen komuves:-)))
De nem szeretem ennek az oldalnak a hozzáállását...
Itt minden diplomás sötét mint az éjszaka, és minden szakmunkás ért még az asztrofizikához is. Nem nőttünk már fel annyira, hogy indulat nélkül írhassunk? Senki nem állította, hogy a diplomás ember többet érne, mégis itt a legtöbb alacsnyabb végzettségű ember reflexből rávágja, hogy végzettséggel észt nem osztanak stb.
Miért szólják le azokat akik tanulnak és tesznek a jövőjükért? Értemes ember nem végzettség alapján ítél, de bekalkulálja, nekem is volvolt olyan kapcsolatom ahol páromnak ez gond volt, nem hasraütésből írtam ami írtam.
És most ez abszolút személyes tapasztalat, de zömmel a diplomásokkal volt nekem egy az érdeklődési köröm, műveltségem értékrendszerem. A szakmunkásoknál akiket ismerek 2 kivétellel azért kevésbé van igény ilyen fajta tudásra. Nem hiszem, hogy ezzel bárkinek újjat mondok.
Én nem találkozok ilyen emberrel. Egyszerűen olyan körökben mozgok, ahol főiskolai vagy egyetemi diplomája van az embernek.
Persze nem tartom kizártnak, hogy ha valamiért a társaságba keveredne egy ilyen férfi, akkor nem tudna levenni a lábamról. Viszont még ha így is van, és megtudom, hogy nincs érettségije, diplomája, akkor biztosan zavarna.
Emellett kérdés, hogy miért nincs neki. Ha buta, meg lusta, meg semmi motivációja az életben, akkor nem az én emberem. Ha rákényszerült, hogy x éves korától dolgozzon, és egyszerűen cska így hozta az élet. Emellett pedig nem volt indíttatása az érettségire, egyetemre később, mert így is nagyon jól tud boldogulni, akkor semmi gond.
Tehát ez azért több tényezős dolog.
Első körben azt mondanám, hogy nem lennék párkapcsolatban ilyen férfival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!