Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjet szeretnék találni magamnak, hogy csináljam?
Elmondom: nem valami random HÜLYÉVEL szeretnék összekerülni ÉS szeretnék egy saját lakást, amiben végre otthon érezhetem magam, amiben nem kell a hülye lakótársak után takarítani, és kerülgetni másokat stb.
Megy egy másik dolog: Félek egyedül. Kicsit paranoiás vagyok -talán azért is mert sokszor betörtek hozzánk- de ez van, félek nagyon egyedül lenni
A régi házasságokat azért nem érdemes alapul venni, mert akkor nem igazán létezett válás. Inkább apa és anya is szeretőt tartott.
Egyébként ma is találhatsz férjet, csak annak az a módja, hogy olyan embert keresel, akivel jól kijöttök és hasonlóképp gondolkodik. Manapság már nem elég, ha valaki tud mosni-főzni, fontos a házastársak közötti kapcsolat is.
Ezek fontosak, kiváló tulajdonságok, ha feleséget akar az ember, de nem elég. Mit akar a férfi? Ágyba bújni és ő is biztonságban akarja érezni magát, azt akarja, hogy férfinak érezhesse magát (ami nem csak abból áll, hogy felszereli a szekrényt). Így kb csak háztartási alkalmazott lennél vagy lehetnél akár az anyukája vagy a testvére is, de a feleség szerep ennél többről szól.
Egyébként, ha el akarod kezdeni az életedet, ahhoz nem feltétlenül vagy "rászorulva" egy férfira. Nyugodtan elmehetsz egyedül vagy barátokkal is lakni - ha van már egy kereseted.
Nem akarlak megsérteni, de ha félsz egyedül akkor tartsál kutyát, valami nagyobb darabot...
Érezheted te is, hogy az okaid nem okok arra, hogy férj kéne melléd.
A legjobb szerintem amit tehetsz, hogy elfelejted ezt az egész nem kell se szerelem se semmi, dughatunk jobbra balra mindegy, egy légtérben élünk dolgot, és nem görcsölsz ezen ennyi idősen.
Majd jön egy férfi, szépen belezúgsz és ha ő is ekként tesz akkor majd lehet közös életet meg stb. tervezgetni, garancia ott sem lesz, de az esélyeidet hidd el, nagyban javítani fogod egy boldog q boldogabb életre...
"Miért? Ha valaki olyattalálok, akivel van közös témánk, érdeklődési körünk, akivel jókat lehet beszélgetni, akinek élvezni lehet a társaságát?"
Ezt hívják jóbarátnak.
#7-es vagyok.
Hozzám jöhetsz konyhai robotgépnek is, ha nem zavar, hogy mostanában egész nap a szobámban ülök és dolgozom és el tudod viselni a lakótársamat, aki egy zsák krumplit is megdug, ha úgy gondolja, hogy az kihívóan nézett rá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!