Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megmenthetem-e a házasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthetem-e a házasságom vagy el fog hagyni?

Figyelt kérdés
A férjemmel 20 éve boldog házasságban élünk mind a mai napig szerelmes vagyok belé. De most bár sejtettem, hogy valami gond van, bejelentette, hogy nem tudja menjen vagy maradjon. Állítólag szeret, de nem szerelmes már és mással és másképp is el tudja képzelni a jövőt. Megtudtam szeretője van, bár tagadja, hogy köztük lett volna szex és nem tudja, hogy tudom ki az illető pontosan név szerint. Nagyon fáj és bár a szeretőt mo st leépítette, hogy adjon nekünk egy esélyt, de nem tudom mi lesz velünk. Meg akarom tartani! Ötletek?

2015. máj. 13. 18:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Semiképp ne alázkodj meg, ne sírj előtte,neki!Egyetértek 5-össel kivétel nélkül ilyen példákat láttam,látok a környezetemben,hogy idővel visszamennek vagy vissza akarnak menni a feleségükhöz.Kivétel nélkül kevésbé gondoskodó nőt választottak,mint a feleségük.Neked sem kell ám tovább kényeztetni.Engedd,ha menni akar!Más kérdés,ha újra kopogtat,akarod-e majd még és meg tudsz-e bocsátani.
2015. máj. 24. 21:35
 22/25 A kérdező kommentje:
Ezzel sikerült megtartanom: gyenge, meghunyászkodó jellem, akit érzelmileg lehet zsarolni. Vegletesen viselkedtem, de bevetettem mindent. Szex. Csaladi öreg barát bevonása. Gyerekek jövőképe. És, hogy én feláldoztam érte mindent. Most keményen igyekszik és én is foggal-körömmel.
2015. júl. 5. 23:21
 23/25 anonim ***** válasza:

19-es vagyok: jól csinálod.

Nem biztos, hogy ez a "gyenge jellem" - egyszerűen az a felismerés maradt ki belőle, hogy nem független, szabad, fiatal ember, - az ő egyéni szempontjainál már vannak fontosabbak.

Olyanok, amiket ő vállalt, és, ha helyesen értelmezi, sokkal fontosabban, mint az egyénileg értelmezett "boldogság".

2015. júl. 6. 06:54
 24/25 anonim ***** válasza:
magyarok nem szeretik ha jó vagy hozzájuk, aki tagadja az hazudik! Pár megcsalás, lehúzás és no problem! Bevált :/
2015. nov. 10. 20:14
 25/25 A kérdező kommentje:
24-es: ezt a valaszt nem értettem. Mire gondoltál?
2015. nov. 12. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!