Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megmenthetem-e a házasságom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megmenthetem-e a házasságom vagy el fog hagyni?

Figyelt kérdés
A férjemmel 20 éve boldog házasságban élünk mind a mai napig szerelmes vagyok belé. De most bár sejtettem, hogy valami gond van, bejelentette, hogy nem tudja menjen vagy maradjon. Állítólag szeret, de nem szerelmes már és mással és másképp is el tudja képzelni a jövőt. Megtudtam szeretője van, bár tagadja, hogy köztük lett volna szex és nem tudja, hogy tudom ki az illető pontosan név szerint. Nagyon fáj és bár a szeretőt mo st leépítette, hogy adjon nekünk egy esélyt, de nem tudom mi lesz velünk. Meg akarom tartani! Ötletek?

2015. máj. 13. 18:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
Ott rontottad el, hogy elkényeztetted. Qrva szerencsés mandró lehet a párod és egyben a legszerencsétlenebb is mert nagy jólétében fel sem fogja milyen az amikor egy kissé linkebb nő van mellette akinek "fogni kell a kezét".
2015. máj. 13. 21:22
 12/25 A kérdező kommentje:
Mielott felreértés lenne: szerelmes vagyok belé, de sokszor egyedül éreztem magam, mert fizikailag nem volt itthon, de olyankor rengeteget telefonoztunk. Ha belegondolok fizikailag tobbet velem lehetett volna.
2015. máj. 13. 21:23
 13/25 A kérdező kommentje:
De hat a szeretetet nem a kenyeztetessel kellene kifejezni? De lehet igazad van csak en ilyen vagyok.
2015. máj. 13. 21:25
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

Ehhez csak azt tudom elmondani,ami velem történt,de talán hasznos:

Engem a bűvös 7.évben hagyott el a nőm egyik napról a másikra.Pedig hiába szerettem,és tettem meg érte szinte mindent,és még tettem volna többet is,de ez akkor neki már nem kellett.Lelkileg teljesen összetörtem,kialakult nálam a posztraumatikus stressz.Évekig másra sem tudtam gondolni nap mint nap csak rá. Tudtam,hogy idővel a fájdalom enyhülni fog,de hogy ne hiányozzon azt el sem bírtam képzelni.

Hát pedig már nem hiányzik. És hogy miért? Mostanában alakulóban van egy új kapcsolat,és hihetetlen hogy a szerelem csodákra képes.Gondolni sem mertem volna,hogy most már az új nő jár a fejemben ,nem a régi.

Oda akarok ezzel kilyukadni,ha férjednek most az új nő jár a fejében,hát azellen nem tehetsz semmit,ha ott már kialakult valami viszony,mert minden amit azellen teszel majd,csak olaj lesz a tűzre és mégjobban ellököd majd magadtól.

Talán tényleg az a legjobb megoldás,hogy hagyni kell had menjen,viszont kettőtök között nem szabad minden hidat fölégetni,tartani a kapcsolatot.

2015. máj. 14. 09:08
 15/25 anonim ***** válasza:
54%

Aki menni akar, rá kell adni a kabátot.

Én nem erőltetném a dolgot és nem kapaszkodnék belé, mert az már nagyon megalázó. Pláne ha tudod, hogy szeretője van. Sajnálatból meg inkább ne legyen veled, mert az már tényleg mindennek a legalja.

2015. máj. 14. 12:06
 16/25 anonim ***** válasza:
Nem, a szeretet inkább önzetlenséggel, figyelmességgel kell kifejezni, a kényeztetés más, az már egy hierarchiai alárendeltséget jelent, néha lehet, ha ez kölcsönös, de állandóan, egy irányba? ááá...
2015. máj. 14. 12:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem a megcsalás előtt kellett volna esélyt adni a kapcsolatotoknak, előtte miért nem gondolt erre? Nagyon sajnálom, biztosan nem lehet könnyű neked, Nekem apukám 50 éves és egyre több munkatársa van, hogy ott hagyja a feleségét egy fiatalabb nőért. Lehet hogy hiányzott a kapcsolatotokból a szenvedély, vagy valami hasonló, sajnos jóvá már nem teheti a férjed ezt a dolgot. Szerintem a tüske mindig benned fog maradni emiatt. Igen, az idő mindig begyógyíti a sebeket, csatlakozom az előttem szólóhoz, ha szétmentek idővel biztosan jobb lesz neked. A gyerekek pedig biztos támogatni fogak, ne félj attól hogy egyedül maradsz. A férjed pedig megfogja bánni majd, mert veled élte le a fél életét veled vannak jó emlékei, a mostani nőcske csak ideig fog boldogságot adni neki. Szomorú hogy ilyen férfiak vannak.Drukkolok neked
2015. máj. 19. 20:56
 18/25 A kérdező kommentje:
Megkertem az apjat beszeljen mar a fejevel, remelem ő tud segíteni, hogy rendezzuk a kapcsolatunk.
2015. máj. 22. 15:39
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Mi kevesebb közös múlt után, kisebb gyerekkel ,de már lényegében a szétkötözés határáról építettük újra a házasságot.

Szóval bármi is lehet.

Az biztos, hogy nehéz volt, mind a kettőnknek, de nagyon elhatároztuk, hogy mégsem hagyjuk veszendőbe menni.

Nagyon rászoktunk a beszélgetésre, rólunk, gyerekről, világról. Minél több közös programot csináltunk.

Ti meg elmondhatjátok a gyereknek (vagy több, nem emlékszem), elég nagyok már, hogy pozitívan hassanak.

Hajrá.

2015. máj. 24. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:

Hiba volt az apját belerángatni az ügybe. Inkább adj neki feladatokat. Ilyen korban a pasik legnagyobb baja, hogy kezdik feleslegesnek érezni magukat. A munkahelyen a fiatalok taposnak a nyakára, otthon a gyerekei már felnőttek, úgy érzi, nincs rá szükség sehol.

Ha gondolod, írj privit.

2015. máj. 24. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!