Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmenthetem-e a házasságom vagy el fog hagyni?
Ehhez csak azt tudom elmondani,ami velem történt,de talán hasznos:
Engem a bűvös 7.évben hagyott el a nőm egyik napról a másikra.Pedig hiába szerettem,és tettem meg érte szinte mindent,és még tettem volna többet is,de ez akkor neki már nem kellett.Lelkileg teljesen összetörtem,kialakult nálam a posztraumatikus stressz.Évekig másra sem tudtam gondolni nap mint nap csak rá. Tudtam,hogy idővel a fájdalom enyhülni fog,de hogy ne hiányozzon azt el sem bírtam képzelni.
Hát pedig már nem hiányzik. És hogy miért? Mostanában alakulóban van egy új kapcsolat,és hihetetlen hogy a szerelem csodákra képes.Gondolni sem mertem volna,hogy most már az új nő jár a fejemben ,nem a régi.
Oda akarok ezzel kilyukadni,ha férjednek most az új nő jár a fejében,hát azellen nem tehetsz semmit,ha ott már kialakult valami viszony,mert minden amit azellen teszel majd,csak olaj lesz a tűzre és mégjobban ellököd majd magadtól.
Talán tényleg az a legjobb megoldás,hogy hagyni kell had menjen,viszont kettőtök között nem szabad minden hidat fölégetni,tartani a kapcsolatot.
Aki menni akar, rá kell adni a kabátot.
Én nem erőltetném a dolgot és nem kapaszkodnék belé, mert az már nagyon megalázó. Pláne ha tudod, hogy szeretője van. Sajnálatból meg inkább ne legyen veled, mert az már tényleg mindennek a legalja.
Mi kevesebb közös múlt után, kisebb gyerekkel ,de már lényegében a szétkötözés határáról építettük újra a házasságot.
Szóval bármi is lehet.
Az biztos, hogy nehéz volt, mind a kettőnknek, de nagyon elhatároztuk, hogy mégsem hagyjuk veszendőbe menni.
Nagyon rászoktunk a beszélgetésre, rólunk, gyerekről, világról. Minél több közös programot csináltunk.
Ti meg elmondhatjátok a gyereknek (vagy több, nem emlékszem), elég nagyok már, hogy pozitívan hassanak.
Hajrá.
Hiba volt az apját belerángatni az ügybe. Inkább adj neki feladatokat. Ilyen korban a pasik legnagyobb baja, hogy kezdik feleslegesnek érezni magukat. A munkahelyen a fiatalok taposnak a nyakára, otthon a gyerekei már felnőttek, úgy érzi, nincs rá szükség sehol.
Ha gondolod, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!