Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkremehet így a házasságom a párommal? Vagy ez csak egy átmeneti állapot?
Sziasztok!
Egy hónapos terhes vagyok. Bár még annyi minden történhet a babával, de már most vannak bajok.
Amióta tudom, hogy terhes vagyok nincs szex. Úgy érzem, hogy nem vagyok rá képes. Számomra fura még belegondolni is, hogy a baba bennem van és a párom engem macerál. Fog ez az érzés változni?
1 hónaposan ne babaként gondolj rá, hanem egy osztódó sejtcsomóra. Ha egészséges vagy, és a terhességed is az, akkor miért kellene lemondani a szexről?
5 hkm
Nem a legmegértőbb a párod sajnos. Nem túl örömteli, hogy egy ilyen apró problémától veszélybe kerülhet a házasságotok!
Próbáld neki elmagyarázni, hogy hogyan érzel és remélhetőleg ez hamarosan változni fog. Állítólag a terhes nők kívánják a szexet, szóval előbb-utóbb rendbe jönnek a dolgok.
A gyerek érdekében mindkettőtöknek kell és kelleni fog áldozatot hozni. Ha erre a férjed nem áll készen, akkor ideje elkezdeni felkészülni.
Nagyanyáink kapálást abbahagyva megszülték a gyereket és kapáltak tovább!
Jó tudom ez túlzás, de az is, amit a mai "anyák" művelnek.
Vegyétek tudomásul, hogy nem ti vagytok az elsők és nem is az utolsók a világtörténelemben, aki gyereket szül! ÉBRESZTŐŐŐ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!