Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkremehet így a házasságom a párommal? Vagy ez csak egy átmeneti állapot?
Sziasztok!
Egy hónapos terhes vagyok. Bár még annyi minden történhet a babával, de már most vannak bajok.
Amióta tudom, hogy terhes vagyok nincs szex. Úgy érzem, hogy nem vagyok rá képes. Számomra fura még belegondolni is, hogy a baba bennem van és a párom engem macerál. Fog ez az érzés változni?
Ha nem bír ki egy kis időt szex nélkül, lehülyézi a feleségét ahelyett hogy lelkileg támogatná, akkor nem sajnálom ezt a pasast.
Mi lesz majd ha éjjel sír a gyerek és hónapokig nem tudják kialudni magukat? Egy ilyen pici puklin már kitörik a szekér kereke.. nem lesz így jó vége.
8 assal egyetértek nagyon de nagyon el van túlozva minden a nők részéről. Terhesség, gyerek pátyolgatása, meg hogy nekik milyen rossz sorsuk van.De hogy a férfiak meg kidolgozzák a lelküket napi 12 órába a családért, kemény fizikai munkával szó szerint bele rokkannak az nem számít és nem is érdekel senkit...
Persze van kivétel...
Szerintem csak ráparázol a terhességre, beképzelsz dolgokat. A párodnak meg igaza van.
Már most elhanyagolod. Mi lesz később? Csodálkozni fogsz ha megcsal, pedig ez lesz ha nem térsz észhez.
Kérd ki orvos tanácsát, hogy árthat e a babának a szex, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!