Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek szeretobol lett felesegeket/ferjeket? Hogyan alakult a hazassaguk?
Igen.
A pasi(a rokonom) a legundoritobb es gatlastalan modon tartott szeretot. Vegul ot valasztotta, amikor dontenie kellett. A no nala tobb evvel idosebb, mar nem is a regi, mert meg anno kinezett valahogy de mara... 3 apatol, 3 gyereke van most a kisebbiket egyutt nevelik tobb eve.
12 éve találkoztunk, párom 19 éve volt házas, két közös gyerek, a nagyobbik már felnőtt, a kisebbik akkor 10 éves.
Nagyjából sose volt otthon, nagyon nem érezte jól magát, de nem lépett semerre...
Aztán találkoztunk. Ő érzelmileg teljesen padlót fogott, így én valójában csupán egyetlen hétig voltam "szerető", mert utána elcuccolt a családtól. (De már előtte se nagyon járt haza.) Mondjuk én nem is sokáig csináltam volna így...
Ennek 12 éve, azóta két közös gyerekünk van, köszönjük, jól vagyunk, minden szép és jó.
Az ember nem jókedvéből "robbant szét" egy családot, nem jókedvéből választ olyat, akinek már gyerekei vannak. A szerelem nem kérdezi, hogy akarod-e. Meggyőződésem, hogy jól működő kapcsolatot még akarattal sem lehet szétszedni egy harmadiknak, a rossz meg előbb-utóbb harmadik nélkül is tönkremegy. Ettől függetlenül várom a lepontozást, mert bár a kérdésre válaszoltam 8tehát hasznos vagyok), de itt meg sok az elvált nő...
Tudod utolso, konnyu erre fogni. En ismertem ilyen not, utana egy nyugodt ejszakaja nem volt.
O kiadta az utjat a ferjnek vegul,mert nem birt el a buntudataval.
Bar neked gondolom nem volt ilyrn gondod.
Mi már nagyon jól meg vagyunk 12 éve.
A kérdés kicsit túlzó, a házasságok bő fele válással végződik, és igen csak ritka az olyan házasság, ahol nem volt megcsalás valamelyik fél részéről.
Szerető már eleve egy megromlott kapcsolatban tud csak képbe kerülni.
Teljesen felesleges a szeretőket hibáztatni, ha valaki hibás, akkor sokkal inkább a házasságban élő fél.
Persze most majd sokan lepontoznak, aki azt hiszik, attól lesz egy kapcsolat jó, főznek, mosnak takarítanak, aztán páér év múlva sírnak, hogy "de én tökéletes háziasszony voltam" :D EZ senkit nem érdekel. Nem szobalánynak szerződtek.
Ismerek, unokatestvérem így lett feleség. 7 éve vannak együtt, szemmel láthatóan boldogok. Jól mennek a dolgaik, állandóan viccelődnek, aranyosak együtt még most is.
Olyat is ismerek, akik nem váltak el, miután kiderült, hogy félrelép a férj, de külső szemlélőként is azt mondom, hogy semmi értelme nem volt, hogy együtt maradtak. A nő a munkatársam egyébként, nyilván csak azt tudom, amit ő elmond, vagyis elszólja magát, de abból nem az jön le, hogy jó lenne a házasságuk.
Te ismersz ilyet Kérdező? Neked mi a tapasztalatod?
...hulye telefon....
Szoval mar hazassag elott tudylta, hogy nem vezet sehova a kapcsolatuk, de szulok unszolasara elvette felesegul... Boldogtalan volt vele, gyereket sem akart tole, nem is lett gyerekuk. 9 honapig a szeretoje voltam, imadtuk egymadt. Majd elvalt, s egybol ossze is koltoztunk. Majd osszehazasodtunk, vanegy masfel honapos fiunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!