Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek szeretobol lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek szeretobol lett felesegeket/ferjeket? Hogyan alakult a hazassaguk?

Figyelt kérdés

2015. máj. 13. 15:52
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Sokat ismerek, túl sokat... Mindegyikben kivétel nélkül a szeretőt választotta a férj, nem tudom miért írják sokan, hogy a férj sosem válik el a szerető miatt. Én akiket ismerek, sajnos mind megtették. Vannak akik 16-20 éve azóta is együtt vannak, és legalább annyian vannak, akik a volt feleség után sóvárognak, és olyanok is akik a küszöb alatt csúsztak vissza a volt feleséghez, és azóta semmi szavazati joguk nincs otthon.
2015. máj. 13. 17:40
 12/27 anonim ***** válasza:
27%
Ismerek es nagyon boldogok. A baratnomet verte az exe, kozben mar jo ideje egyutt volt a masik pasassal, csak lepni nem tudott, mert nem lett volna hova koltoznie, ugyanis a szeretojenek is volt parja. Par honapba beletelt, mire a pasi kidobta a csajat, aztan oda koltozott hozza a baratnom. Egy ev mulva eskuvo volt, mar gyerekuk is van es nagyon szeretik egymast. VISZONT, hogy ez kinek happy end, azt mindenki dontse el, ugyan is a csavar a tortenetben, az ott van, hogy ez a hazaspar korabban mar 7 evig egyutt volt, majd azert szakitottak, mert a ferjnek jott ez a lany (nem a baratnom, hanem a masik) , akivel egy darabig csalta a baratnomet, vegul pedig szakitott vele. 3 evig voltak kulon, de vegul a pasi rajott, hogy hulyeseget csinalt es ujra elkezdtek talalkozni es ugye bar eskuvo lett a vege. Szoval ebben a tortenetben mind a ket lany volt a szereto szerepeben, de vegul is az szivta meg, aki a "főszerető" volt, mert a pasi kis kilenges utan dobta a szeretot es visszament anyucihoz...
2015. máj. 13. 17:56
 13/27 anonim ***** válasza:
13%

Igen.

A pasi(a rokonom) a legundoritobb es gatlastalan modon tartott szeretot. Vegul ot valasztotta, amikor dontenie kellett. A no nala tobb evvel idosebb, mar nem is a regi, mert meg anno kinezett valahogy de mara... 3 apatol, 3 gyereke van most a kisebbiket egyutt nevelik tobb eve.

2015. máj. 13. 18:46
 14/27 anonim ***** válasza:
41%
Apósom (közel 60) meg az "új" anyósom (38 éves). Annak idején (15 éve) amikor ez igazi anyósom megtudta, hogy após félrekavar kidobta, elvált, anyósom (az igazi) hozzáment egy pasashoz a világ másik végen, éli világát, állandóan nyaral/utazik, jol viszi, boldog... Apóssal a szerető meg válás előtt felcsinaltatta magát, de házasság csak pár éve lett belőle, annak idején nagyon pénzes volt apósom, annak se híre se hamva, kb mindent elvesztett, egyik napról a másikra élnek, 3an 1 szoba/konyha/fürdő lakásban s ami a legjobb, hogy a szerető kell eltartsa. Elő szokta adni magát, hogy jaj de nehéz neki, de senkit nem érdekel a családból, mindenki azt mondja őneki kellett. Állandóan örökölni akar (földek még vannak, parlagon mert apósom nem bírja már, mi meg távol vagyunk), ilyen öröklős témáknál az uram (aki 30) el szokta mondani, hogy ha após meghal akkor a szeretőt a hajánál fogva rángatja ki. Nem hinnem, hogy az én szeretőböl lett potanyosom boldog, szerintem jól megbanhatta az egészet már milliószor... nagyot akart akasztani aztán maradt a sz.rban... mégcsak be sem fogadta a rokonság, úgy beszélnek róla, h a kurvistina, ha valamit el akar mesélni vagy valakivel szóba akar elegyedni összejöveteleken akkor szóhoz jutni se hagyjak, vagy egyből lehurrogjak, s ez 8 év alatt amióta a családba kerültem semmit nem enyhült, s nem is fog, ő ugyanaz a mocsok piaci ribi maradt mindenkinek aki 15 éve felcsinaltatta magát.. S meg is érdemli, mert ő azt a felét nem nézte anno, hogy egy majdnem vele egy idős gyerek életét baszarintja szét (aki ennyi idős férfifejjel is elsirja magát karácsonykor pl, biztosan a sok jó emlék miatt).
2015. máj. 13. 19:46
 15/27 anonim ***** válasza:
52%

12 éve találkoztunk, párom 19 éve volt házas, két közös gyerek, a nagyobbik már felnőtt, a kisebbik akkor 10 éves.

Nagyjából sose volt otthon, nagyon nem érezte jól magát, de nem lépett semerre...

Aztán találkoztunk. Ő érzelmileg teljesen padlót fogott, így én valójában csupán egyetlen hétig voltam "szerető", mert utána elcuccolt a családtól. (De már előtte se nagyon járt haza.) Mondjuk én nem is sokáig csináltam volna így...

Ennek 12 éve, azóta két közös gyerekünk van, köszönjük, jól vagyunk, minden szép és jó.

Az ember nem jókedvéből "robbant szét" egy családot, nem jókedvéből választ olyat, akinek már gyerekei vannak. A szerelem nem kérdezi, hogy akarod-e. Meggyőződésem, hogy jól működő kapcsolatot még akarattal sem lehet szétszedni egy harmadiknak, a rossz meg előbb-utóbb harmadik nélkül is tönkremegy. Ettől függetlenül várom a lepontozást, mert bár a kérdésre válaszoltam 8tehát hasznos vagyok), de itt meg sok az elvált nő...

2015. máj. 13. 21:45
 16/27 anonim ***** válasza:
39%

Tudod utolso, konnyu erre fogni. En ismertem ilyen not, utana egy nyugodt ejszakaja nem volt.

O kiadta az utjat a ferjnek vegul,mert nem birt el a buntudataval.

Bar neked gondolom nem volt ilyrn gondod.

2015. máj. 13. 23:42
 17/27 anonim ***** válasza:
50%

Mi már nagyon jól meg vagyunk 12 éve.

A kérdés kicsit túlzó, a házasságok bő fele válással végződik, és igen csak ritka az olyan házasság, ahol nem volt megcsalás valamelyik fél részéről.

Szerető már eleve egy megromlott kapcsolatban tud csak képbe kerülni.

Teljesen felesleges a szeretőket hibáztatni, ha valaki hibás, akkor sokkal inkább a házasságban élő fél.

Persze most majd sokan lepontoznak, aki azt hiszik, attól lesz egy kapcsolat jó, főznek, mosnak takarítanak, aztán páér év múlva sírnak, hogy "de én tökéletes háziasszony voltam" :D EZ senkit nem érdekel. Nem szobalánynak szerződtek.

2015. máj. 13. 23:58
 18/27 anonim ***** válasza:

Ismerek, unokatestvérem így lett feleség. 7 éve vannak együtt, szemmel láthatóan boldogok. Jól mennek a dolgaik, állandóan viccelődnek, aranyosak együtt még most is.

Olyat is ismerek, akik nem váltak el, miután kiderült, hogy félrelép a férj, de külső szemlélőként is azt mondom, hogy semmi értelme nem volt, hogy együtt maradtak. A nő a munkatársam egyébként, nyilván csak azt tudom, amit ő elmond, vagyis elszólja magát, de abból nem az jön le, hogy jó lenne a házasságuk.

Te ismersz ilyet Kérdező? Neked mi a tapasztalatod?

2015. máj. 14. 00:06
 19/27 A kérdező kommentje:
Egy elozo kapcsolatombol szuletett egy gyermekem, vegul egyedul maradtam vele... Eleg tisztessegesnek ereztem magam mindig, de megismerkedtem a munkahelyen egy hazas ferfivel... Baratok lettunk, majd a szeretoje lettem... Marnhazassag elott
2015. máj. 14. 09:14
 20/27 A kérdező kommentje:

...hulye telefon....

Szoval mar hazassag elott tudylta, hogy nem vezet sehova a kapcsolatuk, de szulok unszolasara elvette felesegul... Boldogtalan volt vele, gyereket sem akart tole, nem is lett gyerekuk. 9 honapig a szeretoje voltam, imadtuk egymadt. Majd elvalt, s egybol ossze is koltoztunk. Majd osszehazasodtunk, vanegy masfel honapos fiunk.

2015. máj. 14. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!