Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ismertek szeretobol lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek szeretobol lett felesegeket/ferjeket? Hogyan alakult a hazassaguk?

Figyelt kérdés

2015. máj. 13. 15:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%

Nem nagyon fogsz ilyet találni úgy sejtem :)

Én még nem találkoztam ilyennel,azzal viszont igen,hogy évekig vár valaki ,hogy majd otthagyja a házas fél a családját miatta ,mert őt szereti,meg az aszonnyal már nincs szex stb ez mind egy nagy kamu.

2015. máj. 13. 16:00
 2/27 anonim ***** válasza:
40%

Igen ismerek Mindkettot megverte az Istemn

A ferfi csaladjat hagyta ott 2 gyereket akik total nem akartak a kamaszkorban mar hallani az apjukrol mivel szetrugott egy csaladot.

A no ket geyreket vitt ugyancsak kidobta a ferjet o soha tobbet nem esett teherbe hiaba akartak kozos geyreket sulyos depressioja lett

A ferfi elvesztette a munakjat es a hazassag gyorsan tonkrement

Sajat maguk szerint is atok ult rajtuk mert ket csaladot rugtak fel.

2015. máj. 13. 16:02
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyet ismerek. Szerelmi szempontból happy end egyébként nem, mert a csaj betegsége kiújult és nagyon szenved. A férje se ok egészségügyileg a karrierje meg nagyon megszenvedte a dolgot. Hogy ezeknek van-e köze egymáshoz azt nem tudom, mindenki döntse el maga.
2015. máj. 13. 16:06
 4/27 anonim ***** válasza:
54%
Ismerek. A férj évekig hitegette a szeretőt, sosem akarta otthon elmondani (3 gyerekük volt a feleségével) míg egy szép nap lebukott és az asszony nem hagyott neki választási lehetőséget, kidobta. A férfi -hova máshova ment volna- a szeretőjéhez költözött, mindent otthagyott a családjának. A szeretőből lett élettárs így fölényesebb helyzetében hamar elérte, hogy legyen esküvő és gyerek (ha nem tetszik, mehetsz amerre akarsz) azóta is együtt élnek, de a férj rendszeresen ott sertepertél az exe körül, elviszi a gyerekeket láthatásra címszó alatt fél napokat a régi otthonában tölt, többször panaszkodik, hogy nem boldog, nem így képzelte, nem ezt akarta... hát most már pedig meg kell ennie amit főzött. mert immár 4 gyerekkel sehova sem ugrálhat, a réginek már ő nem kell, az újjal nem boldog, jól elszúrta az életét. De az új asszonyka ebből nem sokat fog fel, ő boldog, legalábbis elégedett. :/
2015. máj. 13. 16:20
 5/27 anonim ***** válasza:
71%

2 ilyen kapcsolatról tudok.

Az egyiknél barátnőm /2 gyerekkel/ megbocsátott volna,de a férje azt kérte,hagy próbálja ki pár hónapra a másikkal,ebbe már nem ment bele,elváltak.1 év múlva-már volt közös gyerek az új asszonnyal-próbálta visszakönyörögni magát sikertelenül.Egyre lejjebb csúszik,alkoholista.De arátnőm sem boldog,azóta is egyedül van.

A másik esetben nem volt még gyerek,elváltak,a pasi elvette a szeretőjét,nemrég született a második gyerekük.

2015. máj. 13. 16:29
 6/27 anonim ***** válasza:
31%
A saját kapcsolatomról tudok. Egyelőre csodás minden.
2015. máj. 13. 16:34
 7/27 anonim ***** válasza:
18%
Igen, ismerek több ilyent is.
2015. máj. 13. 16:44
 8/27 anonim ***** válasza:
56%

2-es kezeltesd magad.

Én sok ilyen kapcsolatról tudok, semmi tragédia nem történt. Van ahol teljesen jóban vannak a volt férjjel is a régi feleségek, az újjal meg élik az életüket. Mondjuk én nem kezdenék házas férfival se viszonyt, se semmit, mert nem lehet tudni, hogy otthagyja-e az asszonyt, másrészt mindig teher lesz az előző házasság, és mindig az a nő lesz hibás, aki feltúrta az eredeti házasságot.

2015. máj. 13. 16:59
 9/27 anonim ***** válasza:
38%
Mi :D Igaz, mi nem házasok voltunk, hanem "csak" komoly, de rossz kapcsolatban, és gyávák voltunk kilépni a régiből... Legjobb barátként egymás vállán sírtuk ki magunkat, amiből a végén szerelem lett, ez pedig adott elég motivációt ahhoz, hogy szakítsunk az exeinkkel és összejöjjünk. Nemrég ünnepeltük a 2 éves házassági évfordulónkat, hogy összejöttünk, az volt életünk legjobb döntése :) Persze én pl. mai fejjel már máshogy csinálnám, még mielőtt "összemelegedhettünk" volna szakítanék az exemmel (egyébként 2 hónappal később szakítottam), hiszen csak szenvedtem abban a kapcsolatban, de olyan fiatalon (20 éves voltam, férjem 22) még nem tudtam ennyire határozottan gondolkodni. Viszont teljesen más lett volna a helyzet, ha mindketten házasok lettünk volna, esetleg a férjem exének terve sikerül, és teherbe esik (ugyanis volt olyan kedves, hogy miután érezte, hogy szakításérett a kapcsolatuk, gyorsan "elfelejtette" bevenni a tablettáit), nyilván kétszer meggondolja az ember az egész szeretői viszonyt, ha családja van, de szerencsére kellően fiatalok voltunk, "könnyebb" volt megtenni. De soha többet szeretői viszony, ezt mindketten megfogadtuk, mert lelkileg borzalmasan megterhelő, hiába volt egy lelkiterrorizáló szemét az exem, akkor is lelkiismeret furdalásom volt (amit végül is meg is érdemeltem)...
2015. máj. 13. 17:00
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ismerek, az apám 2. feleségét. 7 év után elváltak.
2015. máj. 13. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!