Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek szeretobol lett felesegeket/ferjeket? Hogyan alakult a hazassaguk?
Nem nagyon fogsz ilyet találni úgy sejtem :)
Én még nem találkoztam ilyennel,azzal viszont igen,hogy évekig vár valaki ,hogy majd otthagyja a házas fél a családját miatta ,mert őt szereti,meg az aszonnyal már nincs szex stb ez mind egy nagy kamu.
Igen ismerek Mindkettot megverte az Istemn
A ferfi csaladjat hagyta ott 2 gyereket akik total nem akartak a kamaszkorban mar hallani az apjukrol mivel szetrugott egy csaladot.
A no ket geyreket vitt ugyancsak kidobta a ferjet o soha tobbet nem esett teherbe hiaba akartak kozos geyreket sulyos depressioja lett
A ferfi elvesztette a munakjat es a hazassag gyorsan tonkrement
Sajat maguk szerint is atok ult rajtuk mert ket csaladot rugtak fel.
2 ilyen kapcsolatról tudok.
Az egyiknél barátnőm /2 gyerekkel/ megbocsátott volna,de a férje azt kérte,hagy próbálja ki pár hónapra a másikkal,ebbe már nem ment bele,elváltak.1 év múlva-már volt közös gyerek az új asszonnyal-próbálta visszakönyörögni magát sikertelenül.Egyre lejjebb csúszik,alkoholista.De arátnőm sem boldog,azóta is egyedül van.
A másik esetben nem volt még gyerek,elváltak,a pasi elvette a szeretőjét,nemrég született a második gyerekük.
2-es kezeltesd magad.
Én sok ilyen kapcsolatról tudok, semmi tragédia nem történt. Van ahol teljesen jóban vannak a volt férjjel is a régi feleségek, az újjal meg élik az életüket. Mondjuk én nem kezdenék házas férfival se viszonyt, se semmit, mert nem lehet tudni, hogy otthagyja-e az asszonyt, másrészt mindig teher lesz az előző házasság, és mindig az a nő lesz hibás, aki feltúrta az eredeti házasságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!