Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
37 évesen késő új életet kezdeni?
A házasságom romokban,kiábrándultam a férjemből.Nem részletezem,de mindent megtett ezért.Nem szeretek már vele lenni,alig várom a hétfőt,hogy mehessek dolgozni.
Hiába mondtam el neki az érzéseimet,másnap ugy tesz mintha minden rendben lenne.Most már azért érzi hogy megváltozott valami,kerülöm ha itthon van és nem is fekszem le vele.Gyerek,közös vagyon nincs,mégse merek lépni.Pedig kellene,mert ketyeg a biológiai órám és én gyerekeket akarok,boldog családot.
Meddig lehet ezt csinálni?Adtam újabb és újabb esélyt magunknak,de be kell látnom már nem megy.
Hogy lenne késő?? Én is 37 voltam 2 gyerekkel amikor újra kezdtem mindent.Azóta boldog párkapcsolatban élek,az esküvőmre készülődve.Sosem késő,nem kell a langyos sz@rba élni,sem gyerekkel,sem anélkül.Anyám 63 évesen talált újból a szerelemre,2 éve már együtt is élnek.
Most lépj,még van időd ha szülni akarsz akkor is.Sok sikert Neked :)
Gondolj arra hogy valaminek a vége egy új dolog,élet kezdete.
Ha sokáig töprengsz még,elszáll az idő...
Lépni kell,egy életed van,te választod meg hogy éled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!