Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha valakinek még van 7 hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek még van 7 hónapja az esküvőig, ahol ugye örök hűséget fogad, ebben a 7hónapban bűnnek számít ha félrelép 1-2-szer?

Figyelt kérdés
Mert elvileg onnantól fogad örök hűséget,házasság alatt nagyobb bűn mint előtte,nem ?
2015. máj. 7. 14:22
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Bestresszel??? Vége mindennek??

Te a temetésedre készülsz vagy esküvőre????

2015. máj. 7. 18:09
 22/27 anonim ***** válasza:
80%
Több mint bűn, ez már hülyeség.
2015. máj. 7. 20:09
 23/27 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen kapuzárási pánikom,kiéltem már magam,de néha előfordul hogy az ember vonzódik valakihez.Sok esetben ez el van nyomva,pont az miatt hogy hűséges maradjon valaki,de ha véletlenül egyszer történik valami,azért nem kell egyből kötél a nyakába,és bitófára küldeni.Ettől még érzelmileg ugyanolyan marad a kapcsolat,ha férfi csinálja,akkor főképp,ha nő akkor is.
2015. máj. 7. 20:31
 24/27 anonim ***** válasza:
No, én egy ugyan ilyen gondolkozású nőt (mint a kérdező) vettem el sajnos huszon évvel ezelőtt. :-( Sajnos akkor ezt még nem tudtam róla. Évekkel később derült csak ki, a közvetlenül a házasság előtti stresszes megcsalása. Amikor már gyerekek is voltak. Életem legnagyobb hibája volt ez a házasság. "Természetesen" a házasságkötés után sem lett a hűség mintaképe.
2015. máj. 7. 22:20
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodnak megfelel az ilyen nyitott kapcsolat, semmi akadálya. Bár nem értem, ez esetben miért akartok összeházasodni.
2015. máj. 8. 00:36
 26/27 anonim ***** válasza:

hát kérdező! tudod az a baj ezzel az "érzelmek ugyanazok maradnak" dumával hogy pl a páromról pontosan tudom hogy nem kefél össze-vissza ahogy én sem. tudom ha valakivel lefeküdne abban érzelem lenne. nem tudom, de az én kicsi fejemben és a pároméban is az van hogy a szexhez, bármilyen lepedőszaggató is legyen, érzelem kell! sőt, szerelem!

Kiélted magad azt mondod? szerintem nem! aki, amikor a legboldogabbnak kell lennie, azon töri a kis agyát, hogy hogy csalja meg a párját kevesebb lelkiismeret furdalással/felmenthetőséggel, az inkább gondolja át még 1x az esküvőt!

persze ha a nyitott kapcsolat/házasság megfelel mindkettőtöknek az más. de úgy érzem jelen esetben nem erről van szó!

és mondjuk mi lesz ha a házasságodban lesz stresszes időszak????

2015. máj. 8. 07:10
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha hűségben egyeztek meg, akkor ugyanakkora aljasság.

Aki megtalálta az igazit, azt nem érdekli, hogy nem lesznek mások, mert abba az egybe szerelmes, őt akarja.

Ha megtaláltam a Lamborghinimet, minek próbálkoznék Renaultokkal?

2015. máj. 8. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!