Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meg tud változni egy ojan nö aki az elözö férjétöl van 4 gyereke és meg csalta 2 szer?
Te írtad ki azt a másik kérdést is?
Ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Egyébként a helyesírásotokból ítélve cigányok vagytok. A csávó vérében van, hogy sosem lesz korrekt.
Ezek vagytok?
"én lenék a hütlen férj akitt 1héten keresztül zaklatott a felesége dolgozni jártam és mikor haza mentem a munkábol ennem nem adott fürdövizemet nem csinálta meg hozá szolnom nem lehetett este 11kor ki ált az utt közepére kiabált hogy menyek vele verekedni meg hogy rendört hiv rám de csak magátol és 1 héten keresztül zavargatott ithonrol seprüvel a kezébe és az igaz hogy haza mentem itt hagytam és elkeztem beszélgetni a votl baratnöömel és szerintetek akor eszt magamtol csináltam vagy csak én voltam a bünös (DE NEM CSALTAM MEG)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!