Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek még van 7 hónapja az esküvőig, ahol ugye örök hűséget fogad, ebben a 7hónapban bűnnek számít ha félrelép 1-2-szer?
aki előtte félrement félre fog utána is!
tedd fel magadnak a kérdést te mit éreznél ha a másik előtte félremenne esküvő előtt?
hát tudod kedves kérdező, mi a férjemmel elsők voltunk egymásnak. és egyszer egy hülye cikk alapján megkérdeztem sose futott át az agyán ha velem marad akkor sose tudja meg milyen más nővel? (most feltételezzük hogy hűséges)
és azt mondta hogy DE belegondolt. először én hülye felhúztam magam aztán rájöttem hogy választott! Ennyi! ha nem tudsz választani, ha félsz hogy lemaradsz valamiről NE HÁZASODJ!
Mármint megkérte a kezedet, megkért arra hogy légy a felesége, a társa az élete végéig. )Sőt gondolom a lánykérésnek sem azonnal volt.) És te igent mondtál.
És most valaki mással akarsz dugni mert hogy a feszültség, meg a kapuzárási pánik...
Normális ember nem csalja meg a párját, feszültséglevezetésnek egy csomó más alternatíva van. Ha pedig még ki akarod élni magad, félsz a megállapodástól, egy ne mondj igent egy férfinak ha megkér, mert onnantól már elkötelezed magad még ha ezt csak a ceremónián véglegesítitek is.
Nincs olyan h bun, dontesek sorozata van es mindenki moralja eltero:-)En mindig szerelmbol mentem ferjhez es az eskuvo elott ilyesmi egyaltalan nem jutott eszembe, ha eszembe jutott volna nem mentem volna ferjhez.
Az eleted nem er veget azzal h megnosulsz/ferjhez mesz hiszen barmikor elvalhatsz, a hazassagot nem szabad dramaian felfogni, nem borton barmikor ki lehet setalni belole amikor ugy erzed:-)
Idealis esetben egy eletre szol, de ugye nem vagyunk egyformak en mar a masodik hazassagomban elek, es biztos h lesz harmadik is, ugyhogy megcsalasra semmi szukseg:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!