Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen és mit tehetek hogy ne legyen ennyire reményt-vesztett?
A 23-as valaszolo vagyok. Nem igy ertettem, miert nem vetetted el a gyereket, hanem hogy miert mentel bele, hogy legyen baba? Meg a probalkozas elött. De mondom, ez a te dolgod, neked kellett eldönteni.
Azert öszinten eleg szep problemahegyet sikerült felepitened magad köre. Szoval mindezek tetejebe apuka meg illegalis bevandorlo is. Gondolom egy kanyit se fizet feled, meg ugye hogy is lehetne behajtani rajta, mikor hivatalosan nemhogy munkaja nincs, hanem meg az orszagban sem lehet. Komolyan mondom felejtsd el ezt a pasit! Keress magadnak egy rendes embert. Kihasznal teged, annyira egyertelmüen, hogy arra nincs is szo, csak te nem akarod latni. En eltem mar nagyon sok helyen, es lattam nagyon sok olyan kapcsolatot, mikor a ferfi elöadta az europai nönek a true love-ot, hogy eljöhessen, közben meg csalta, ahol erte. Amint megvolt a tartozkodasi engedely, a lany lapatra került. Hopsz, ugye milyen furcsa?
Jezus, te lany en szohoz se jutok..
Es szerinted ez igy mind tök jo volt eddig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!