Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lett ilyen és mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen és mit tehetek hogy ne legyen ennyire reményt-vesztett?

Figyelt kérdés
A párom nem sokára 30 éves lesz, gondolom lehet hogy az évei is lehetnek az oka annak, hogy nem akar több gyereket. Most csak 1 van. Nem látta még a picit mert ország bajok miatt távol vagyok ameddig megoldom a bajt. Ezt az egy gyermeket rám erőszakolta, csak 18 voltam mikor teherbe estem. Azt a tudtára adtam hogy nem vagyok hajlandó hormont tartalmazó tablettát használni. Értem azt, hogy most már elege van az életből, hát akkor még én mit mondjak? Én nevelem a gyereket magam.. Lehet hogy valami más oka van amit nem mondott el? Volt már valaki így? Nem szeretem látni őt szomorúnak, ezért szeretném megtudni, hogy mit tehetek.
2015. máj. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Mégis hogy kémkedtél utána? Kamerákat szereltettél fel a párod házába?
2015. máj. 2. 11:50
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

A 23-as valaszolo vagyok. Nem igy ertettem, miert nem vetetted el a gyereket, hanem hogy miert mentel bele, hogy legyen baba? Meg a probalkozas elött. De mondom, ez a te dolgod, neked kellett eldönteni.

Azert öszinten eleg szep problemahegyet sikerült felepitened magad köre. Szoval mindezek tetejebe apuka meg illegalis bevandorlo is. Gondolom egy kanyit se fizet feled, meg ugye hogy is lehetne behajtani rajta, mikor hivatalosan nemhogy munkaja nincs, hanem meg az orszagban sem lehet. Komolyan mondom felejtsd el ezt a pasit! Keress magadnak egy rendes embert. Kihasznal teged, annyira egyertelmüen, hogy arra nincs is szo, csak te nem akarod latni. En eltem mar nagyon sok helyen, es lattam nagyon sok olyan kapcsolatot, mikor a ferfi elöadta az europai nönek a true love-ot, hogy eljöhessen, közben meg csalta, ahol erte. Amint megvolt a tartozkodasi engedely, a lany lapatra került. Hopsz, ugye milyen furcsa?

2015. máj. 2. 11:55
 33/45 anonim ***** válasza:
Ja, es azt vegkepp nem ertem, hova akarsz ekkora gondba meg egy gyereket???
2015. máj. 2. 11:59
 34/45 A kérdező kommentje:
Én az államtól nem kapok semmilyen segítséget és ő küld pénzt minden hónapban. Úgy kémkedtem utána hogy egy barátomat akit ő nem is ismer (azt gondolja hogy nincsenek barátaim) küldtem utána, hogy fényképezte és ugyanakkor küldje el a képeket whatsappon. Láttam minden napját.
2015. máj. 2. 12:07
 35/45 A kérdező kommentje:
2 hónapig figyeltem
2015. máj. 2. 12:08
 36/45 A kérdező kommentje:
Azért nem tud a barátaimról és jobb hogy soha nem is tudja, mert ők szuniták. Ezzel rögtön rám tenné azt a pecsétet, hogy ISIS tag vagyok
2015. máj. 2. 12:11
 37/45 anonim ***** válasza:

Jezus, te lany en szohoz se jutok..

Es szerinted ez igy mind tök jo volt eddig?

2015. máj. 2. 12:30
 38/45 A kérdező kommentje:
Hát, tudom higy szemét dolog. De nekem meg kelket győződni arról, hogy nem csal meg stb. Hogy tényleg szeret
2015. máj. 2. 12:45
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem a nyomozasra gondoltam, hanem az egesz sztorira. Az egesz parkapcsolatra.
2015. máj. 2. 13:04
 40/45 A kérdező kommentje:
Mit mondjak.. Szeretem, ő is engem. Most ez eddig így lesz ameddig nem megyek el. Hogy egész nap skypon legyünk, mást nem tehetek. Csak várok, meg teszek mindent tőlem telhetőt . Remélem hogy sikerrel fogok járni
2015. máj. 2. 13:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!