Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lett ilyen és mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen és mit tehetek hogy ne legyen ennyire reményt-vesztett?

Figyelt kérdés
A párom nem sokára 30 éves lesz, gondolom lehet hogy az évei is lehetnek az oka annak, hogy nem akar több gyereket. Most csak 1 van. Nem látta még a picit mert ország bajok miatt távol vagyok ameddig megoldom a bajt. Ezt az egy gyermeket rám erőszakolta, csak 18 voltam mikor teherbe estem. Azt a tudtára adtam hogy nem vagyok hajlandó hormont tartalmazó tablettát használni. Értem azt, hogy most már elege van az életből, hát akkor még én mit mondjak? Én nevelem a gyereket magam.. Lehet hogy valami más oka van amit nem mondott el? Volt már valaki így? Nem szeretem látni őt szomorúnak, ezért szeretném megtudni, hogy mit tehetek.
2015. máj. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
100%
jó, akkor ezt most légy szíves érthetően megfogalmazni...
2015. máj. 1. 21:00
 2/45 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ezt akartam írni, hogy írja már le még egyszer legyen szíves kérdező a nyűgjét, mert egy árva nyikkot nem értek belőle.
2015. máj. 1. 21:06
 3/45 anonim ***** válasza:
100%
Tehát a párod 30 éves, van egy gyereketek, aki véletlenül fogant, mert nem akartál eseményutánit (?) bevenni. Jelenleg egy másik országban van. És mi a probléma, amiért "reményvesztett"? Ez nem derül ki.
2015. máj. 1. 21:16
 4/45 anonim ***** válasza:
93%

Honnan tudjuk hogy miért lett ilyen? Azt sem tudjuk elötte milyen volt. Miért vagy távol?

Nem lenne egyszerűbb őt megkérdezni? Biztos azért ilyen mert nem lett 5-öse a lottón.

2015. máj. 1. 21:16
 5/45 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves a gyerek? Ti találkoztok, és a gyereket még nem látta? neked nem elég -így- egy kisgyerek? Sajnálom, mert nagyon sok szomorúság jött le az írásodból, de egyenlőre nem tudjuk,hogy segítsünk.
2015. máj. 1. 21:21
 6/45 anonim ***** válasza:
95%

Ahamm.... Hát szerintem a probléma nyitja az ufók fogmosási szokásai és a jegesmedvék lábmérete közötti összefüggésben található.

Remélem a kérdés színvonalának megfelelő választ tudtam adni.

2015. máj. 1. 21:22
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennek fuss neki még egyszer.:D
2015. máj. 1. 21:28
 8/45 A kérdező kommentje:

Bocs ha igy érthetetlen módon írtam. Én lassan a jövőről gondolkodok, amikor már a párommal fogok élni és amikor azt állította higy nem akar még egy gyereket ez nekem szöget ütött a fejembe, mintha valami problémája lenne velem. Amúgy a gyerekünk egy éves és még nem látta se engem nem látott egy éve mert nem bír hozzám jönni, én bírnak hozzá elmenni, ha találna egy lakást. Volt már képben az, hogy elmenyjek de mindig valami baj történik mielött még az utat organizálná. Most is úgy látom hogy nem nagyon mozog ebben a térben.

A gyereket rám erőszakolta olyan módon hogy amikor menstruáltam először amikor vele éltem, azt mondta hogy nem kellek neki hogy ha nem szülök neki gyereket. Gyanakodott, hogy elrejtettem fogamzásgátlót valahova. De nekem még a kezemben sem volt ilyen soha.

Azért mert szeretem, vállaltam a gyereket, de túl fiatalnak éreztem magam ehhez. De ezt félre tettem és elfogadtam a kérését.

Remélem így már érthetőbb

2015. máj. 1. 21:34
 9/45 anonim ***** válasza:
100%
Milyen messze éltek egymástól? Nem tudom mit vársz tőle. Se a gyerekére se rád nem kiváncsi. Én hagynám a francba nem pitiznék neki.
2015. máj. 1. 21:37
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
Anyám borogass...
2015. máj. 1. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!