Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen és mit tehetek hogy ne legyen ennyire reményt-vesztett?
Honnan tudjuk hogy miért lett ilyen? Azt sem tudjuk elötte milyen volt. Miért vagy távol?
Nem lenne egyszerűbb őt megkérdezni? Biztos azért ilyen mert nem lett 5-öse a lottón.
Ahamm.... Hát szerintem a probléma nyitja az ufók fogmosási szokásai és a jegesmedvék lábmérete közötti összefüggésben található.
Remélem a kérdés színvonalának megfelelő választ tudtam adni.
Bocs ha igy érthetetlen módon írtam. Én lassan a jövőről gondolkodok, amikor már a párommal fogok élni és amikor azt állította higy nem akar még egy gyereket ez nekem szöget ütött a fejembe, mintha valami problémája lenne velem. Amúgy a gyerekünk egy éves és még nem látta se engem nem látott egy éve mert nem bír hozzám jönni, én bírnak hozzá elmenni, ha találna egy lakást. Volt már képben az, hogy elmenyjek de mindig valami baj történik mielött még az utat organizálná. Most is úgy látom hogy nem nagyon mozog ebben a térben.
A gyereket rám erőszakolta olyan módon hogy amikor menstruáltam először amikor vele éltem, azt mondta hogy nem kellek neki hogy ha nem szülök neki gyereket. Gyanakodott, hogy elrejtettem fogamzásgátlót valahova. De nekem még a kezemben sem volt ilyen soha.
Azért mert szeretem, vállaltam a gyereket, de túl fiatalnak éreztem magam ehhez. De ezt félre tettem és elfogadtam a kérését.
Remélem így már érthetőbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!