Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett ilyen és mit tehetek hogy ne legyen ennyire reményt-vesztett?
Kedves Kerdezö, tenyleg nem bantasbol.
De ezek szerint te 19 eves vagy, van egy nalad 11 evved idösebb pasid. Ö kieröszakolta, hogy legyen egy gyereketek, akit te nem akartal. Ezek utan meg neked kellett lelepned többezer km-re egyedül a gyerekkel. (Ha jol ertem horvat allampolgar vagy. Horvatorszag tagja az EU-nak ugy mint Nagy Britannia igy nem tudom elkepzelni, hogy ne kapott volna valamilyen allampolgarsagot a babad. Az Eu-s allampolgarok meg elvileg szabadon elhetnek az Eu-s orszagokban. (tudom, van korlatozas, de max 5 ev, ami mindenkeppen lejar mire agyerek iskolas lesz)
Na szoval nekem mar ez sem vilagos. Bar az sem, hogy miert szültel, ha te nem akartad. Mondjuk az a te dolgod.
De a pasid egy ev alatt nem talalta meg a modjat, hogy egy hetvegere leutazzon, hogy megnezze elete szerelmet es a közös gyereküket???
Es te meg azon aggodsz, hogy esetleg nem akar töled masik gyereket.
Öszinten? Sztem ez az ember becsapott es hiteget teged. Pont megfelel neki, hogy Skypeon elöadja a hösszerelmest, te meg neveled a gyereket. No felelösseg, no problem, a nehez resze rad harul. Ö meg elheti az eletet egyedül.
Nem akarok semmit se tanacsolni, de sajnos ez nem egy rozsaszin leanyregeny. En biztos nem a kävetkezöt tervezgetnem vele... :(
Azt irtad meg amit nem ertettem, hogy vissza akartak toloncolni, de te nem engedted? Ezt tenyleg nem ertem, hogy törtent? Jöttek a hatosagok, hogy akko fel is ut le is ut, te mondtad, hogy nem, erre ök, hogy jo akkor nem?
A párod viselkedése rettenetesen ismerős! Isten ments az ilyen pasiktól!
Első olvasatra nekem is úgy tűnt, hogy jól átvert. De kívánom Nektek a legjobbakat!
Addig is, amíg nem tudtok együtt élni, tudtok találkozni? Te ki tudnál hozzá utazni egy-egy hétre nem? (ha tudod kire bízni a kicsit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!