Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lett ilyen és mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen és mit tehetek hogy ne legyen ennyire reményt-vesztett?

Figyelt kérdés
A párom nem sokára 30 éves lesz, gondolom lehet hogy az évei is lehetnek az oka annak, hogy nem akar több gyereket. Most csak 1 van. Nem látta még a picit mert ország bajok miatt távol vagyok ameddig megoldom a bajt. Ezt az egy gyermeket rám erőszakolta, csak 18 voltam mikor teherbe estem. Azt a tudtára adtam hogy nem vagyok hajlandó hormont tartalmazó tablettát használni. Értem azt, hogy most már elege van az életből, hát akkor még én mit mondjak? Én nevelem a gyereket magam.. Lehet hogy valami más oka van amit nem mondott el? Volt már valaki így? Nem szeretem látni őt szomorúnak, ezért szeretném megtudni, hogy mit tehetek.
2015. máj. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem tudom ki mondta neked (ha a férjed, akkor tényleg csak le akart koptatni), de olyan nincs, hogy egy születendő gyereknek ne legyen állampolgársága. Országa válogatja, de vagy a születés helye szerint vagy a szülők valamelyikének állampolgársága szerint alakul a gyereké. Az meg, hogy Angliában ne járhatott volna iskolába, hát nem tudom, de úgy gondolom, hogy a közoktatás ott is kötelező...
2015. máj. 2. 06:03
 22/45 A kérdező kommentje:
nem a Férjem mondta ezeket, hanem az ügyvéd. Sok ügyvédhez mentünk hogy tudjuk hogy miket tudunk tenni abban érdekében, higy együtt maradhassink. Nekem nincs jogom ott dolgozni, csak saját vállalkozásom lehet, ami eléggé nehéz. Megpróbáltam azt is, a felhasználói listám hiányzott csak. De akkor már terhes voltam, egy évig megállás nélkül kellene dolgoznom hogy megkapjam a lila kártyát, ami lehetetlen. Számtalan bajunk volt (a lakás eladó ki akart dobni, amikor a Férjem nem volt otthon, rendőrség jött keresni a páromat hogy deportálják, futottunk mind ketten.) nem nagyon van opció. :(
2015. máj. 2. 07:53
 23/45 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezö, tenyleg nem bantasbol.

De ezek szerint te 19 eves vagy, van egy nalad 11 evved idösebb pasid. Ö kieröszakolta, hogy legyen egy gyereketek, akit te nem akartal. Ezek utan meg neked kellett lelepned többezer km-re egyedül a gyerekkel. (Ha jol ertem horvat allampolgar vagy. Horvatorszag tagja az EU-nak ugy mint Nagy Britannia igy nem tudom elkepzelni, hogy ne kapott volna valamilyen allampolgarsagot a babad. Az Eu-s allampolgarok meg elvileg szabadon elhetnek az Eu-s orszagokban. (tudom, van korlatozas, de max 5 ev, ami mindenkeppen lejar mire agyerek iskolas lesz)

Na szoval nekem mar ez sem vilagos. Bar az sem, hogy miert szültel, ha te nem akartad. Mondjuk az a te dolgod.

De a pasid egy ev alatt nem talalta meg a modjat, hogy egy hetvegere leutazzon, hogy megnezze elete szerelmet es a közös gyereküket???

Es te meg azon aggodsz, hogy esetleg nem akar töled masik gyereket.

Öszinten? Sztem ez az ember becsapott es hiteget teged. Pont megfelel neki, hogy Skypeon elöadja a hösszerelmest, te meg neveled a gyereket. No felelösseg, no problem, a nehez resze rad harul. Ö meg elheti az eletet egyedül.

Nem akarok semmit se tanacsolni, de sajnos ez nem egy rozsaszin leanyregeny. En biztos nem a kävetkezöt tervezgetnem vele... :(

Azt irtad meg amit nem ertettem, hogy vissza akartak toloncolni, de te nem engedted? Ezt tenyleg nem ertem, hogy törtent? Jöttek a hatosagok, hogy akko fel is ut le is ut, te mondtad, hogy nem, erre ök, hogy jo akkor nem?

2015. máj. 2. 09:59
 24/45 anonim ***** válasza:

A párod viselkedése rettenetesen ismerős! Isten ments az ilyen pasiktól!

Első olvasatra nekem is úgy tűnt, hogy jól átvert. De kívánom Nektek a legjobbakat!

Addig is, amíg nem tudtok együtt élni, tudtok találkozni? Te ki tudnál hozzá utazni egy-egy hétre nem? (ha tudod kire bízni a kicsit)

2015. máj. 2. 10:41
 25/45 anonim ***** válasza:
Másik országba nem mehettek?
2015. máj. 2. 10:44
 26/45 A kérdező kommentje:
21 éves vagyok. Mivel szeptemberben van a szülinapom....hamar 19 lettem 19 évesen szültem, 21 leszek szeptemberben. Úgy nem bír eljönni mert az útlevelét elvették tőle és már úgysem érvényes. Neki nincs joga Angliában lenni. Az nap, amikor a deportálók berontottak a lakásba, a párom már munkán volt és ez volt a szerencse. Még az ágy alá is benéztek.. Mikor elmentek, értesítettem arról hogy mi történt és az nap össze kellett pakolnom a holmiainkat és menekülni hogy este már ne találjanak meg mert vissza jönnek. Horvátország nem teljesen EU tagállam így 3 hónál tovább nem szabadna ott lennem. De megszegtem ezt is... Ebben a hónapban megyek Angliába a picivel. Ez előtt meg Budapestre kell mennem , kértem időpontot a bevándorlási hivatalnál. Remélem ezzel hamarosan megkapom a magyar állampolgárságot és végre vissza mehetek
2015. máj. 2. 10:46
 27/45 A kérdező kommentje:
Utána néztem a páromnak.. Kémkedtem utána.. És nem történt semmi megcsalás.. Láttam hogy sírt..:/
2015. máj. 2. 10:49
 28/45 A kérdező kommentje:
Azért hagytam meg a picit, mert későn jöttem rá, hogy terhes vagyok. Már 2 hónapos terhes voltam, amikor megtudtam. Már nem volt embrió, és ezért nem akartam eldobni. Mert nem tudnák azzal élni, higy megöltem a babát.
2015. máj. 2. 11:00
 29/45 anonim ***** válasza:
Kérdező, Angliában élek, sok hozzád hasonló esettel találkoztam már. Olyan nincs, hogy semmilyen állampolgársága ne legyen egy gyereknek. Ilyen esetben a Te állampolgárságodat kapta volna, a horvát anyakönyvezését /mert ha jól értem horvát vagy/ a horvát nagykövetségen tudtad volna intézni. Másrészről a párod illegális bevándorló, akiknek a bevett szokásuk teherbe ejteni egy EU-s állampolgárt, majd rajta keresztül tartózkodási engedélyt szerezni. Sajnálom, de ez kivétel nélkül mindig így van.
2015. máj. 2. 11:26
 30/45 anonim ***** válasza:
Neked van a hye arab pasid, de nemrég még ott éltél kinn náluk. Nem unod még a kamuzást?
2015. máj. 2. 11:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!