Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért lett ilyen és mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ilyen és mit tehetek hogy ne legyen ennyire reményt-vesztett?

Figyelt kérdés
A párom nem sokára 30 éves lesz, gondolom lehet hogy az évei is lehetnek az oka annak, hogy nem akar több gyereket. Most csak 1 van. Nem látta még a picit mert ország bajok miatt távol vagyok ameddig megoldom a bajt. Ezt az egy gyermeket rám erőszakolta, csak 18 voltam mikor teherbe estem. Azt a tudtára adtam hogy nem vagyok hajlandó hormont tartalmazó tablettát használni. Értem azt, hogy most már elege van az életből, hát akkor még én mit mondjak? Én nevelem a gyereket magam.. Lehet hogy valami más oka van amit nem mondott el? Volt már valaki így? Nem szeretem látni őt szomorúnak, ezért szeretném megtudni, hogy mit tehetek.
2015. máj. 1. 20:54
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:

Akkor hogy mélyült el a kapcsolatotok a gyerek születése után? Mert itt ezt írod:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..

2015. máj. 1. 21:42
 12/45 anonim ***** válasza:
muszlim? Az, hogy ilyen körülmények közt nem akar még gyereket, az érthető, és nem veled van a baj. Az egész szépségéből is kimaradt - írjál neki a kicsiről apró kis dolgokat - mindennek örül valaki, aki nem tud a közelében lenni. Nem tudtok nálatok lakni?
2015. máj. 1. 21:43
 13/45 A kérdező kommentje:
Ő Angliában maradt. Deportálni akarták vissza Itakba de nem engedtem el, mert ma halott lenne. Én nem maradhattam Angliában mert ha ott szültem volna, a picinek nem lenne semmilyen állampolgársága, soha nem mehetne iskolába, nem dolgozhatna..Horvátországban vagyok, Magyarországon születtem, ez mégsem elég hogy magyarnak számítsanak. Itthon ez az egy év allatt kérvényt nyújtottam be a magyar állampolgárság megszerzésére, már egy éve várok... A párom meg csak feketén dolgozhat.. Káosz az egész
2015. máj. 1. 21:43
 14/45 A kérdező kommentje:
#11 .. Ezt úgy tudom csak elmagyarázni. Higy olyan a párom természete, ami kibírhatatlan néha. Bármikor össze veszünk ő azzá jön elő hogy elhagy, és másnap meg keres mint egy őrült.
2015. máj. 1. 21:46
 15/45 A kérdező kommentje:
Az előző tapasztalataimból írtam abba a kérdésbe #11. Ezek voltak azok, amiket átéltem még amikor vele éltem.
2015. máj. 1. 21:49
 16/45 A kérdező kommentje:
A terhesség után úgy mélyült a kapcsolat, hogy jobban meg kellett értenem a párom. Nehéz volt ez az időszak, mert nem volt időm rá.. Ezért nem volt valami boldog. Ez mind rendeződött, sok bajon és vitán vagyok már át és szerintem elég mély a kapcsolat, mert idáig kitartott.. Nem vált roncsá..
2015. máj. 1. 21:53
 17/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a pasi átcsesz téged, te meg bedőlsz neki. Szerintem nem is fogtok többet találkozni, ha már egy éve nem volt rád kíváncsi, minden más csak kifogás. lehetetlen, hogy egy év alatt ne sikerüljön lakást találnia. Ráadásul ráderőszakol egy gyereket, te meg hagyod, utána meg lelép és még csak nem is látta a gyereket... ez milyen gáz már. Te meg mindent elhiszel neki. Fogadjunk, hogy már rég más csajokkal partizik, te meg egyedül szenvedsz a gyerekkel. Ráadásul az mégcsak eszedbe se jut, hogy nem mindig neked kéne alkalmazkodni.
2015. máj. 1. 22:04
 18/45 anonim ***** válasza:
Egy dolgot tudok javasolni: egy pszichologust neked minél hamarabb.
2015. máj. 1. 22:04
 19/45 A kérdező kommentje:
Megcsalni nem bír mert milliószor hívogat Naponta. Állandóan vele beszélek vagy éppen skypon néz engem és a picit. Meg nem olyan tipus hogy megcsaljon. Ismerem annyira, hogy tudom hogy a lojalitás a maximumon van Nála. Meg teszteltem is jó párszor és ellenáll könnyen
2015. máj. 1. 22:17
 20/45 anonim ***** válasza:
Hozzátok nem tud utazni?
2015. máj. 1. 22:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!