Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő az, hogy NEM cuckold házasságban akarok élni, hanem hagyományosban?
Azért váltam el a feleségemtől, mert azt akarta tőlem hogy engedjem meg neki, hogy más férfiakkal szexeljen.
4 év együtt járás után házasodtunk össze, 3 évig voltunk házasok már a gyerekeket terveztük. Sokáig minden jól ment, de januárban felvetette, hogy ő nagyon szeretne más férfival is szexelni. Én egyből elutasítottam, emlékeztettem rá, hogy amikor összejöttünk akkor megbeszéltük, hogy hagyományos, monogám kapcsolatot akarunk. Rákérdeztem hogy neki hogy esne az, ha arra kérném hogy más nővel szexelhessek. Ő azonnal rávágta, hogy soha nem engedné meg és ha más nővel szexelnék azonnal kivágna a francba. Mondtam neki, hogy ha ő nem engedné meg akkor nekem mégis miért kéne belemennem. Ő azzal válaszolt, hogy ha igazán szeretem őt akkor feláldozom az érzéseimet az ő boldogságáért és hagyom hogy lefeküdjön más pasikkal. Ezután hiába ellenkezett én beadtam a válókeresetet és elváltunk.
Sajnos még ezután sincs nyugtom, az immár exfeleségem felkeresett valami cuckold (amikor a férj engedi, hogy a feleség félremenjen, de ő hűséges, sőt még élvezi is azt hogy megcsalják) társaságot akik rendszeresen zaklatnak! Megadta nekik az e-mail címeimet meg a telefonszámomat és már egy halom olyan üzenetet kaptam amiben arról írnak, hogy mekkora szemét meg önző vagyok emiatt. A hímsoviniszta, nőgyűlölő, kisajátító jelzőt is rengetegszer megkaptam már, de neveztek már begyepesedett középkorinak is miközben azt írták, hogy egy modern férfinak még örülnie is kéne annak ha mások dugják a feleségét és nekem szégyellnem kéne magamat, hogy nem vagyok ilyen "modern". Már nagyon elegem van ebből a beteg perverz bandából!
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Innen jött az ihlet kamu gyerek?
Szerintem egyáltalán nem elítélendő. Én is monogám beállíottságú vagyok.
Ez durva sztori. A nőből nagyon kilátszik a kettős mérce. Ő megköveteli magának a jogot, hogy más férfival is szexelhessen, de a ha a férje szexelne más nővel, akkor azt már nem.
Kettős mérce és manapság nagyon sok férfi-nő kapcsolatban ezt látom.
Egy nő találkozhat más férfiakkal, akár kettesben is és a párja ezt fogadja el, "mert hát nem lehet szegény nő bezárva és elszakítva a barátaitól". Egy férfi ugyanakkor nem teheti ugyanezt.
Egy nő felöltözhet (pontosabban levetkőzhet) magamutogatóan, kiteheti az egész lábát, mellét, hasát és járhat így más férfiak előtt. "A párja ezt fogadja el, mert ha nem akarja, akkor ő is olyan, mint az arab férfiak, akik zsákban járatják a feleségüket"
Egy nő viselkedhet gyerekesen, nézhet rajzfilmeket, gügyöghet, makoghat, hülyéskedhet, megvehet mindenféle cukiságot. Ha egy férfi néz rajzfilmet vagy rajong valamiért, akkor egyből rásütik, hogy gyerekes és nem férfi, nem lehet már férfiként ránézni és lapát.
Egy nő mindig lakhat a szüleinél, lehet jóban velük. Ha egy férfi lakik a szüleinél és jó kapcsolatot ápol a szüleivel, akkor nem felnőtt férfi...
Egy nőnek nem kell komoly szakmát tanulnia, egy férfi meg legyen diplomás, jól kereső, művelt...
Engem ez a kettős mérce és az, hogy egyre több ilyent fedeztem fel az utóbbi pár évben, nagyon frusztrál. Nem értem azokat a férfiakat, akik ezt elfogadják és asszisztálnak ehhez, sőt még csodálják is az ilyen nőket. Mint valami agymosott zombik. Sem az ilyen nő, sem az ilyen férfi, nem normális ember. Csak legalább tartanák meg maguknak, találnák meg egymást és éljenek boldogan.
"Egy nő felöltözhet (pontosabban levetkőzhet) magamutogatóan, kiteheti az egész lábát, mellét, hasát és járhat így más férfiak előtt. "A párja ezt fogadja el, mert ha nem akarja, akkor ő is olyan, mint az arab férfiak, akik zsákban járatják a feleségüket"
Ez mondjuk akkor lenne kettős mérce, ha közben a férjének tiltaná, hogy nyáron félmeztelenül sörözzön a parton. A többiben igazad van.
Kérdező, jelentsd fel azt a bandát, csúnyán meg fogják ütni a bokájukat.
Szerintem nem egy adott magatartás elítélendő hanem inkább az ha a megegyezést az egyik fél önkényesen áthúzza. Lehet úgy is házasságot kötni, hogy előre megegyeznek, hogy időnként vagy bizonyos feltételekkel mással is kialakítanak nemi kapcsolatot. Amíg a felek tartják magukat a lefektetett szabályokhoz senkinek semmi köze a dologhoz. A probléma ott kezdődik amikor az egyik fél meg akar változtatni valamit és vagy meg se kérdezi a másik felet vagy erőszakosan változtat. Ez az átverés ami fáj és elfogadhatatlan az emberek nagy részének.
Volt már nyitott kapcsolatom is és a mostani pedig monogám. Betartjuk a megállapodásokat.
Még annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem számodra az volt a fordulópont amikor a párod akart mással szexelni de neked ezt nem engedte volna. Ebben az esetben talál majd magának egy cuckold pasit, az élvezni fogja ezt. Te meg találsz magadnak egy monogám nőt. Ha meg tovább folytatják az erőszakoskodást mondd meg nekik, hogy feljelented őket zaklatásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!