Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rendetlen a barátnőm mit csináljak?
"Félreértés ne essék, én sem vagyok egy rendmániás"
Azért megtennéd, hogy ezt is kifejted? Tudod, 10 év alatt bele lehet fáradni abba is, hogy az ember örökké a másik után pakol, főleg, ha amúgy is rühelli a takarítást (nekem se a kedvenc elfoglaltságom.) Egyszer eljön az a pont, amikor úgy van vele (pláne, ha elfoglalt), hogy akkor én is teszek az egészre. Ez persze nem jó, de ettől még létező jelenség...
Én azért valahol megértem a kérdezőt.
Nálunk is építkezés zajlik, férjem csinálja a nagyját (bücsköl, ás, zsaluz, fest, elektromos hálózatot cserél stb., mert így olcsóbb), mindezt a napi munkája mellett.
Én nevelem a gyereket (egy van), de mellette dolgozom.
Azonban bármennyire fáradt is vagyok a meló és gyereknevelés mellett, és bármennyire ide-oda kívánom az otthoni teendőket, mégis automatikusan rendet rakok, mosok, mosogatok, felmosok, főzök (vagy rendelek, ha nincs időm). Ha nem így tennék, undorodnék a saját életteremtől. Nem beszélve arról, hogy a férjem kinti-benti építkezési munkája is porral-kosszal jár, így extra módon kell takarítanom. És megteszem, mert nem bírom az igénytelen, koszos környezetet.
Igenis gáz, amit a taknyos zsepikről írtál, és gáz az egész, mert a feleséged egy lustadisznó, igénytelen nő hatását kelti. Dolgozik, gyereket nevel, nahát, mekkora újdonság! A nők többsége így tesz, mégis rendet tartanak. Elképzelem magam előtt a lakásotok rendetlenségét és már csak a szagot kell odaképzelnem, mit mondjak, okádék lehet. Elhiszem, hogy fáradt a feleséged, hidd el, elhiszem. Ezzel együtt viszont egy elkényelmesedett, lustasággal lehet dolgod, aki inkább összevész veled, minthogy változzon.
Megoldás?
Egyfelől, segíthetsz is neki, ne derogáljon, bár ez ugye neked - láthattuk a válaszaidból - nem tetszik. Te tudod.
Ha megengeditek magatok, jó ötlet lehet a bejárónő.
Alternatív megoldás: dobd fel neki, hogy eleged van és elválsz. Nem malacot, hanem nőt vettél el feleségül. Ha ettől nem tér észhez, akkor semmitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!