Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rendetlen a barátnőm mit csináljak?
Annyira dühös vagyok, de megpróbálok segítő választ írni azért...
Te dolgozol.
Ő dolgozik.
Te barkácsolgatsz.
Ő a gyerekekre vigyáz. (megjegyzem ez nehezebb, mint bütykölni)
A takarítás vagy legyen közös, vagy takarítót hívjatok, mert aránytalanul nagyobb részt vállal a párod így nem gondolod kispajtás?
Megjegyzem nemcsak, hogy régimódi a gondolkodásod, de régimódi a rosszabbik fajtából.
A házimunka nem a nők feladata, főleg mióta ők is pénzkeresők!
Direkt tagoltam, hátha könnyebb megérteni. És szerintem szállj egy kicsit magadba, és ébredj fel a 100 éves álmodból Csipkerózsika, már nem az 1900-as években vagy.
Szerintem túl vállaltátok magatokat.
2 gyerek,(gondolom kicsik még) mind ketten dolgoztok, Te levelezőn tanulsz.... ja és akkor még a háztartás...
Most az első adandó alkalommal be is dobjátok a törölközőt? Vagy mi?
Tudod a helyedben nekem lesülne a bőr a képemről.... Ellátni 2 gyereket, dolgozni, főzni nem kis dolog..... Szerintem Te is össze tudnád kapkodni a ruhákat a földről és bevágni a gépbe. Fizessetek be valahová ebédre. Könnyítsétek meg egymásnak az életet. A barátnőd sem robot ám hogy mindent egyszerre bír.... Én meg túlzottan rend mániás vagyok és össze takarítok pakolok, a
lányom 2 perc!!! alatt képes mindent szét hajigálni.....
Úgyhogy ne akard már beállítani úgy a barátnőd mint aki lusta és semmit nem csinál.
házimunka, mivel mkét fél ott él, mkettejük feladata. Elvégre amikor egyedül él az ember, akkor is gondot visel magára.
Amúgy meg ha FOLYAMATOSAN próbálnátok KÖZÖSEN rendet és tisztaságot tartni, akkor nem gyűlik össze és belefeszülés nélkül fenn lehet tartani.
:DD ne szórakozz már!! dobd ki a pcs és szerezz be 2 kis fiatal 20-24 éves csajt és csak k..xgasd őket. hidd el rendet tartanak körülötted ..;) ..tapasztalat.
Jaa,h házas vagy ... uhhh, akkor neked már annyi. :DDD
Kérdező: továbbra is én vagyok az első válaszoló, én írtam, hogy lusta tehén a párod MIELŐTT leírtad volna, hogy dolgozik otthonról. Kicsit félretájékoztattál, azt írtad, gyeden van, és ennyi! Nem kapom be semmidet, annyival egészítem ki az első (törölt) kommentemet, hogy te tényleg borzasztó lehetsz!
Amúgy meg nem tudom, mit vagy kiakadva az én kommentemre, többen is le lustadisznózták a párod, a most jelenleg elsőként szereplő komment is borzalmas. Érdekes az nem fáj, csak az a két szó, amit én írtam!
Nem vagy normális. Iszol te rendesen?
Mind meg neki ha nem szedi össze,akkor elköltözöl!(D persze nem,cssk hogy aszt higye vágj komoly arcot)
Okés!
Nem, erről nem te tehetsz.
És felteszem, ez nem az utóbbi pár héten alakult ki nála.
A megoldásokat pedig leírtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!