Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon rendetlen a barátnőm mit csináljak?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én sem vagyok egy rendmániás, de az élettársam nagyon rendetlen. Itthon van gyeden, de minden szobában otthagyott kávés poharak, az ebéd utáni maradékok, és koszos tányérok kint hagyva, porszívózás havi egyszer, piszkos ruhák a földön stb. Már nem bírom. Hiába mondom, inkább összeveszik velem, de nem változik. Két gyerekünk van és együtt vagyunk 10 éve. Hogyan vehetném rá, hogy rendesebb legyen kicsit?2015. ápr. 30. 21:37
31/64 anonim válasza:
Esti ima:
Köszönöm Istenem, hogy nem ilyen férjem lett!
Ámen
32/64 A kérdező kommentje:
valahogy azt érzem, hogy ti itt (tisztelet a kivételnek) nem igazán akartok segíteni. Csak leírni ilyen jó hangzatos (netán vicces) hsz-eket meg jól leoltani engem. Sajnos nem kamuzok, nekem ez tényleg egy nagy problémám, amit szeretnék megoldani. Bíztam benne, hogy esetleg lesz itt olyan, aki hasonló cipőben járt és tud valóban hasznos tanácsokat adni. Aki komolyan gondolta a válaszát és tényleg segíteni akart, azoknak köszönöm szépen.
2015. ápr. 30. 22:42
33/64 A kérdező kommentje:
32-es válaszoló: ne, kérlek ne, ez nagyon fájt!!!
2015. ápr. 30. 22:45
34/64 anonim válasza:
Aham. Amikor az elején a feleségedet szidták, nem görbült le ennyire a szád.
35/64 anonim válasza:
Na szóval: a lényeg az, hogy senki nem született angyali természettel, mindenkiben van hiba, az asszonyban is, meg az emberben is. Ne mutogassunk ujjal egymásra! Kérdező: ha az asszonyt kérdeznénk rólad, biztos, ő se mondana rólad túl szépeket! Szóval az állás: 1:1 :))
36/64 anonim válasza:
Én egy tippet tudok erre, azt, hogy szállj be. Korábban is írtam, nem felelt meg, mert neked az bűzlik. Na akkor mit tanácsoljak? A te párod, te ismered, neked van tőle két gyereked. Ha beszélni akarsz vele, mi nem tudjuk megmondani, mit mondj. Próbáltad, nem működött. Ezért gondolom, hogy nem kívülről kell osztani az észt, hanem partnernek kell mutatkozni. Ez van. A házimunka is munka, neki kell állni. Neked nagyobb igényed van rá, így neked kell elkezdened, és belevonnod asszonypajtást.
37/64 A kérdező kommentje:
dehogynem, csak nem akartam beszólni, mert bíztam a valóban hasznos kommentekben és nem akartam a témát elterelni. Mint ahogy mist sem akarom. Szeretem a páromat és az első válaszoló is bekaphatja a ...
2015. ápr. 30. 22:49
38/64 anonim válasza:
13., 25. és 31. vagyok. Sajnálom, ha oltásként éled meg, amit kapsz, de az az igazság, hogy valóban problémák vannak a szemléleteddel. Volt itt néhány segítőkész javaslat, ha tényleg megoldásra vágysz, nem csak rinyálni óhajtottál, válassz belőlük.
Utolsó jó tanács (bár többször leírtam már): ne kezeld a párodat másodrendű személyként, egyfajta ingyen házvezetőnőként! Hidd el, hogy ezt egyetlen értelmes, talpraesett nő sem viseli el hosszútávon!
39/64 anonim válasza:
Én vagyok az első válaszoló. És nem kapom be semmidet, te koszos papucs.
40/64 anonim válasza:
Akkor itt egy tanács: hétvégén feldobod neki, hogy közösen takarítsatok ki, pakoljatok össze, vagy hívtok takarítónőt. Én nem csodálom, hogy két gyerek és munka mellett nincs kedve/ideje egyedül takarítani, ez jelzès feléd is, hogy kivehetnéd a részed az otthoni teendőkből, nem halnál bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!