Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ezt, hogy beszéljem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt, hogy beszéljem meg a nejemmel?

Figyelt kérdés

Mikor összeismerkedtünk,a feleségem egy nagyon szép és csinos nő volt.

Sajnos mára ez megváltozott.Még most is szép,de nem ad magára,és hízogat is szépen.

Mindig kérem menjem fodrászhoz,körmöshöz,vagy öltözzön csinosan,de legyint egyet,hogy jól van ez így.

Gyerekünk nincs,tehát ráérne magával foglalkozni.

Szeretem imádom,de ez mégsincs így rendjén.

Hogy adjam tudatára,hogy ne bántsam meg?

Én csak vissza akarom kapni azt a gyönyörű nőt akit megismertem..

2015. ápr. 28. 19:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
43%
19:50 és te ismered a kérdezőt? Mert én nem, így tényszerű, hogy általánosítok az alapján amit saját tapasztalatként látok. Egyébként ez egy közösségi oldal, ahol bárki válaszolhat a kérdésre, és nem egymásnak kell esni, sem személyeskedni. Ha nem tetszik, lehet tovább haladni! Mi sem természetesebb, hogy az emberek nem értenek egyet, ezt tudom, ezért én a kérdezővel szertnék párbeszédet folytatni, és nem veled:)
2015. ápr. 28. 20:03
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

Sajnos a nők egy nagy része tenyleg ilyen. A férfi elvesz egy csinos nőt, és egy gyerek és pár év után egy tehénnel kell együtt élnie... Bocsánat, de tényleg igy van...

Úgyhogy nekem aztán mondogathatta a férjem gyerek után, hogy úgy is szeret...., a fél év szoptatás után minden nap sportoltam, hogy lemenjenek a kilók. Muszáj.., én szeretek nő lenni...

2015. ápr. 28. 20:06
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Komolyan, látom magam előtt a magyar háztartásokat.

A férj izmos, jól öltözött, illatos, arca egy modellé, ingben és öltönynadrágban ül otthon. A feleség kövér, lenőtt hajú, zsíros bőrű, zsákruhás szörny.

2015. ápr. 28. 20:09
 14/23 anonim ***** válasza:
talan azt gondolja ,hogy megtalata a tarsat es nem kell gorcsosen megfelelnie.nem kell otthon sminkben mosogatnia ,elfogadta a testet.persze ha igenytelen valaki az mas kerdes ,budosen ,zsiros hajjal en sem toleralnam ,de az hogy valaki nem ad magara nalam nem ott kezdodik hogy nincs mukorme.itthon en sem tusarkuban kisminkelve vegzem a hazi munkat ,es vannak napok mikor rosszul nezek ki.ha elmegyunk valahova akkor azert sosem szoktam slampos lenni.nem reagalod tul egy kicsit?te mennyit foglalkozol a kulsoddel?a masik ,hogy esetleg ugy van vele hogy egy draga ruha helyett inkabb foz egy finom ebedet ,a lakast szepitis vagy ilyesmi.gondolom en ,de persze ez csak elkepzeles.ha annyira tip top volt ,nem hiszem hogy igenytelen lenne.
2015. ápr. 28. 21:00
 15/23 anonim ***** válasza:
41%

Az a baj, hogy az évek múlásával mindenki változik. Külsőleg-belsőleg egyaránt. Az, akibe beleszerettél anno már nem ugyanaz az ember...és te sem. Sőt, 10-20-30 év múlva még inkább látható /érezhető lesz a különbség.

Sajnos ezért sem olyan egyszerű a házasság......folyamatosan változunk, semmi sem állandó és semmi/senki nem marad ugyanaz. Jönnek a ráncok, az őszölés, a kopaszodás, a hurkák, a betegségek, a rigolyák, az olyan tulajdonságok, amik még a legelején tuti nem voltak meg a párodban és benned sem....

És sajnos ez a normális. nem azt mondom, hogy nem teheted szóvá..hogy nem kérheted meg, hogy figyeljen picit jobban magára...de ettől többet nem tudsz tenni.

2015. ápr. 28. 21:03
 16/23 anonim ***** válasza:
vagy a kérdező néz túl sok "filmet"és nőnek az igényei..
2015. ápr. 28. 22:12
 17/23 anonim ***** válasza:
56%

Szó nincs arról, hogy annak a férfinek, aki szeretne egy ápolt nővel élni, ami annyit jelent, hogy szabadidő ruhában is csinos (nem kövér), nem zsíros a haja, esetleg van rajta egy enyhe szemceruza..., hogy ennek a férfinek öltönyben kell otthon ülni. Vagy csak az a férfi érdemli meg a normál testalkatú nőt, aki kigyurja magát, és normál testalkatú férfi ne dumáljon.

Ha egy férfi kopaszodik, attól még lehet ápolt és csinos, sőtt...

Szóval ne csináljunk már úgy, mintha a kérdezőnek olyan nagy elvárásai lennének! Vagy hogy a normális kinézett az az öltöny és a báli ruha...

Kénytelen vagyok azt hinni, hogy itt csak kövér, igénytelen nők írogatnak, akik felháborodnak, ha egy férfi megírja az igazságot, és kiforgatják mindenkinek a szavát, aki nem olyan mint ők...

2015. ápr. 28. 22:26
 18/23 anonim ***** válasza:

Azért kamu szagú, mert a nők igényesebbek, a pasik szoktál magukat elereszteni.

A kérdező talán sportol? Mert a pasik igényeket zudnak támasztani, csak tükörbe nézni nem.

Amúgy komment vadász a kérdés.

2015. ápr. 28. 22:44
 19/23 anonim válasza:

Mindig toprongyosan oltozik az asszony, vagy azert neha-neha sikerul kioltoznie? Vagy csak a hetkoznapokat tolti tul otthonkas ruhakban? Tenyleg, es te hogy allsz kinezetileg? A parok valoban egyutt szoktak elhizni. 10-es skalan hol allsz? Es az asszonyka?

Egyebkent volt mar ilyen hosszu kapcsolatod? Ott ez nem jelentett problemat?

2015. ápr. 28. 23:37
 20/23 anonim ***** válasza:

# 7

Nem csak addig kell jól kinézni ameddig meg nem szerzi magánka egy férjet utána meg elhanyagolni magunkat...

Sokszor ebből születnek a válások meg a megcsalások.

2015. ápr. 29. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!