Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt, hogy beszéljem meg a nejemmel?
Mikor összeismerkedtünk,a feleségem egy nagyon szép és csinos nő volt.
Sajnos mára ez megváltozott.Még most is szép,de nem ad magára,és hízogat is szépen.
Mindig kérem menjem fodrászhoz,körmöshöz,vagy öltözzön csinosan,de legyint egyet,hogy jól van ez így.
Gyerekünk nincs,tehát ráérne magával foglalkozni.
Szeretem imádom,de ez mégsincs így rendjén.
Hogy adjam tudatára,hogy ne bántsam meg?
Én csak vissza akarom kapni azt a gyönyörű nőt akit megismertem..
Nézd, szépen már próbáltad, ezután én a motiválással próbálkoznék, majd a durva szembesítéssel, ha más nem használ.
A motiválás alatt azt értem, hogy bejelenteném fodrászhoz, elvinném és kész. Mellé kapna egy szál virág mellé egy fitness vagy aerobic bérletet meg egy vásárlási utalványt valami normálisabb ruhaüzletbe. Vagy meglepném magam 1-1 jobban kinéző ruhadarabbal.
Ha erre kiakad vagy nem használja ki az alkalmat, akkor egyszerűen kerek-perec közölném vele, hogy számomra a külseje így nem elfogadható, változtasson magán, hiszen tőlem is a maximumot kapja, amit magamból ki tudok hozni.
Ez erősen kamu szagú.
Vegyél neki egy bérletet konditerembe, kozmetikai szalonba. Olyan nincs, hogy egy nő ennek ne örülne!
A házasság vagy egy hosszú, szoros kapcsolat során a párok egymáshoz idomulnak, kinézetük egy szintre közelít. Btw miért nem mentek együtt konditerembe, vagy télen síelni, nyáron úszni? Elvihetnéd plázázni amíg te kávézol bezavarod, hogy lepjen meg valami szép ruhával, stb. Tudod, közös programként. Te amúgy jársz kondiba? Fess vagy mindig, otthon is? (Akkor is, ha csak otthon ülős napod van, ha főzöl meg takarítasz?) Az, hogy elégedett vagy magaddal nem biztos, hogy ő is, lehet, hogy csak nincs önbizalma kicicomázni magát. És ez vajon kizárólag csak az ő hibája?
Ez mind csak következtetés, de van egy érzésem, hogy te csak követelőzől.
"Btw miért nem mentek együtt konditerembe, vagy télen síelni, nyáron úszni?"
Miért fárassza magát a másik fél, ha nem ő a lusta?? Nehogymár a magára adó fél legyen a hibás, amiért a másik tunya....
"Miért fárassza magát a másik fél, ha nem ő a lusta?? Nehogymár a magára adó fél legyen a hibás, amiért a másik tunya...."
mert jellemző, hogy a férfiak nem veszik észre a saját lestrapáltságukat, de a nőnek, a kajának, a lakásnak tiptopnak kell lennie. Ezért van, hogy a kopaszodó, pocakos "Torrenték" nagy mellénnyel beszólogatnak a náluk klasszikusokkal jobb kaliberű csajoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!