Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Házasok! Ti rögtön éreztétek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok! Ti rögtön éreztétek, hogy összetartoztok?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 28. 18:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen, mi mindketten tudtuk.
2015. ápr. 29. 08:50
 12/14 anonim ***** válasza:

Hogy így visszanézem a kérdést, furcsállom, mennyire le vannak pontozva, akik nem tudták már az első pillanatban, hogy összetartoznak.

Pedig ez nem mindig egyértelmű.

Az előző barátommal szinte rögtön tudtuk, éreztük, hogy összetartozunk, mi vagyunk egymás másik fele, az igazi, az egyetlen. Aztán az lett a vége, hogy jól megutáltuk egymást.

A férjemmel meg először oda sem figyeltünk egymásra, mégis ő lett életem nagy szerelme, az igazi társ.

Arról van szó, hogy az első benyomás van hogy jó, van hogy téves. Ez még semmit nem von le a kapcsolatok értékéből, csak van akinek olyan szerencséje volt, hogy rögtön felismerte azt, akihez tartozik, más meg nem.

2015. máj. 4. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
Mi is rögtön éreztük. Nem hittem benne, hogy létezik ilyen, de szerelem volt első látásra. 1 hónap után tudtam, hogy ő lesz a férjem, akkor ezen sokat nevettek az ismerőseim, de igenis éreztem. Fél évre rá összeköltöztünk, rá 6 hónapra összeházasodtunk. 7 éve vagyunk együtt, van már két kisfiunk. A szerelem, szeretet, szikra a mai napig is töretlen köztünk:)
2015. máj. 4. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
1év együttélés után hházasodtunk 3éve. Még most sem érzem.:( Szeretem de mégsincs kapocs
2015. máj. 4. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!