Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt férjek, ti meg tudtátok bocsátani?
Kissé nyers leszek, de hát az igazság nem mindig szolid.
Előre számítható volt. Az egyedüli fütyi amelyik benne járt kelt az a tied volt, csak idő kérdése volt, hogy mikor kerekedik rajta felül a kíváncsiság, a vágy, hogy más férfival is kipróbálja a testiséget.
Ez viszont az ő felelőssége, nem bírom, amikor az emberek elkezdik saját magukat hibáztatni, arról, hogy dugok valaki mással, arról én döntök, nem párom. Kár ide keverni az elhidegülést meg hasonlókat. Olyan, hogy tökéletes 40 évnyi házas élet csak a fantáziabirodalomban létezik. Pont az a lényeg hogy a problémákon is úgy kell felülkerekedni, hogy azzal magunkat és a másikat se bántsuk meg.
Egy ilyen dolog szerintem törést okoz, ezek azok a dolgok amiket sosem lehet kitörölni, sosem lehet meg nem történté degradálni. Örökre ott lesz benned és a feleségedben is.
Aztán a másik kérdés, hogy eztán mi lesz? Mert a bizalom az itt megszakadt. Sosem fogsz tudni már megbízni a feleségedben úgy mint ezelőtt.
Ha így felépítettek már egy családot, akkor szerintem megér egy próbát a dolog, de ha hónapok után is úgy érzed ott van benned a tüske, akkor szerintem veszett fejsze nyele mert leélni egy életet ilyen szilánkkal, az nem jó senkinek sem.
Én ilyen kapcsolatban élek.Megbocsájtottam a férjemnek,egy hónapig viszonya volt egy 19 éves csitrivel.
Próbáljuk elfelejteni,nem gondolni rá,de nem lehet!Ha együtt maradtok ez olyan tüske,ami örökre megmérgez egy kapcsolatot!Két éve történt és én még mindig azt várom mikor ébredek fel ebből a rémálomból!
Hidd el,nem éri meg!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!