Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt férjek, ti meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt férjek, ti meg tudtátok bocsátani?

Figyelt kérdés
Feleségemnek én vagyok az első(szexuálisan)az életében,2kisfiunk van.Sajnos mégtörtent a rajtakapas,aminek voltak jelei,így direkt tudtam mikor kell hazaertem.Persze én is hibás vagyok,nem figyeltem rá,kicsit elhidegultunk egymástol..stb.Sose hittem volna,hogy ez történhet velünk,szinte irigyeltek minket.Most sokat beszélünk,túl vagyunk az eset megbeszélésén(4szer tette meg,mindent elmond,ha kérem hogy beszéljük át)Sajnálja,tudja mit tett,nem gondolkodott..stb.Látom hogy ő is szenved,idő kell neki is,ahogy nekem is.Megbocsájtok neki mert szeretem,imádom,fontos nekem.DE...ÉS EZ A LÉNYEG,AKAROK HINNI NEKI!Nekem is, neki is van talán egy új esély,mert mi tényleg szerelmesek voltunk...Olyan ez most,mint egy rosszálom,mindketten fel akarunk ébredni.Most nagyon ragaszkodó,bújós,keresi az ölelésem.Túl akarjuk élni,újra kezdeni mindketten.Lehetséges ez?

2015. ápr. 27. 17:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Te soha nem csaltad még meg?
2015. ápr. 27. 22:45
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Kissé nyers leszek, de hát az igazság nem mindig szolid.

Előre számítható volt. Az egyedüli fütyi amelyik benne járt kelt az a tied volt, csak idő kérdése volt, hogy mikor kerekedik rajta felül a kíváncsiság, a vágy, hogy más férfival is kipróbálja a testiséget.

Ez viszont az ő felelőssége, nem bírom, amikor az emberek elkezdik saját magukat hibáztatni, arról, hogy dugok valaki mással, arról én döntök, nem párom. Kár ide keverni az elhidegülést meg hasonlókat. Olyan, hogy tökéletes 40 évnyi házas élet csak a fantáziabirodalomban létezik. Pont az a lényeg hogy a problémákon is úgy kell felülkerekedni, hogy azzal magunkat és a másikat se bántsuk meg.

Egy ilyen dolog szerintem törést okoz, ezek azok a dolgok amiket sosem lehet kitörölni, sosem lehet meg nem történté degradálni. Örökre ott lesz benned és a feleségedben is.

Aztán a másik kérdés, hogy eztán mi lesz? Mert a bizalom az itt megszakadt. Sosem fogsz tudni már megbízni a feleségedben úgy mint ezelőtt.

Ha így felépítettek már egy családot, akkor szerintem megér egy próbát a dolog, de ha hónapok után is úgy érzed ott van benned a tüske, akkor szerintem veszett fejsze nyele mert leélni egy életet ilyen szilánkkal, az nem jó senkinek sem.

2015. ápr. 28. 03:32
 23/25 anonim ***** válasza:
39%

Én ilyen kapcsolatban élek.Megbocsájtottam a férjemnek,egy hónapig viszonya volt egy 19 éves csitrivel.

Próbáljuk elfelejteni,nem gondolni rá,de nem lehet!Ha együtt maradtok ez olyan tüske,ami örökre megmérgez egy kapcsolatot!Két éve történt és én még mindig azt várom mikor ébredek fel ebből a rémálomból!

Hidd el,nem éri meg!!!

2015. ápr. 28. 06:40
 24/25 anonim ***** válasza:
Nálunk nem testiség volt, hanem lelki (szerelem) és az rosszabb, egyébként csak csókig jutottak az új jelölttel (elhiszem neki). Több mint 2 hónap gondolkodás volt, nem maradtunk együtt. Közös döntés sok sírás után. Ez utána bármikor megtörténhet. Nálunk gyerek nincs.
2015. ápr. 29. 21:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát én Nő vagyok, nem tudom ebben a helyzetben ez mennyire más mintha férfi lennék, de megbocsátottam..4 teljes évbe telt..Mikor kiderült leültünk megbeszéltük, nagyon nagyon szeretem a Párom, ezért próbáltam hinni..neki, benne..2 év azzal telt hogy heti szinten felemlegettem, ment a sírás, rívás, könyörgés..Aztán sokszor voltam úgy vele hogy be kellene fejezni, de mindig történt valami ami miatt együtt maradtunk mert támogatnunk kellett egymást..Aztán egyszer azt mondta nekem a Párom hogy élete legnagyobb hibája volt a dolog, és hogy soha nem tenné meg újra..Akkor ott tudtam hogy igazat mond, és elindult a lelkemen a gyógyulás..Most már elmondhatom hogy teljesen megbocsátottam, nem szorul görcsbe a gyomrom ha visszaemlékezem, és őszintén feltétel nélkül bízom..Ehhez kellett hogy nagyon szeressem, és hogy ő is szeressen mivel el kellett ezt a 4 évet viselni amit e dolog követett..Hidd el ha ezt kibírjátok az tud jó dolgot is bevonzni, ez majd ki fog derülni csak nagyon sok idő..Szerintem aki megajándékozott 2 gyermekkel érdemel egy esélyt, aztán érezni fogod az idő múlásával hogy menni fog e..Kitartást kívánok, és próbáld átgondolni hogy mivel tudnád a lelkedet hozzá segíteni az újboli bizalom kialakulásához..
2015. máj. 2. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!