Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt férjek, ti meg tudtátok bocsátani?
Figyelt kérdés
Feleségemnek én vagyok az első(szexuálisan)az életében,2kisfiunk van.Sajnos mégtörtent a rajtakapas,aminek voltak jelei,így direkt tudtam mikor kell hazaertem.Persze én is hibás vagyok,nem figyeltem rá,kicsit elhidegultunk egymástol..stb.Sose hittem volna,hogy ez történhet velünk,szinte irigyeltek minket.Most sokat beszélünk,túl vagyunk az eset megbeszélésén(4szer tette meg,mindent elmond,ha kérem hogy beszéljük át)Sajnálja,tudja mit tett,nem gondolkodott..stb.Látom hogy ő is szenved,idő kell neki is,ahogy nekem is.Megbocsájtok neki mert szeretem,imádom,fontos nekem.DE...ÉS EZ A LÉNYEG,AKAROK HINNI NEKI!Nekem is, neki is van talán egy új esély,mert mi tényleg szerelmesek voltunk...Olyan ez most,mint egy rosszálom,mindketten fel akarunk ébredni.Most nagyon ragaszkodó,bújós,keresi az ölelésem.Túl akarjuk élni,újra kezdeni mindketten.Lehetséges ez?2015. ápr. 27. 17:23
1/25 anonim válasza:
ez kész életveszély. én ezt az árulást soha nem bocsátanám meg!
3/25 A kérdező kommentje:
Olyan válaszoljon már aki át élte! Nem azt kérdeztem,hülye vagyok-e.
2015. ápr. 27. 17:44
4/25 anonim válasza:
4-szer tette meg,de ugyanazzal a pasival?Mert ez azért nem mindegy! Azonkívül,de őszintén,Te sosem csaltad meg?
5/25 anonim válasza:
Mindent meg lehet bocsátani és mindent újra lehet kezdeni, csak az a kérdés megéri-e!
Ha vele akarsz maradni, adj időt magadnak. Hidd el az idő a legjobb gyógyír. Nem muszáj rögtön a bíróságra rohanni, de újra és újra felemlegetni is fölösleges.
56/N
6/25 anonim válasza:
Egyszer félrelehet lépni (egy buliban, egy gyenge pillanatban) - és talán - megbocsájtható, na de négyszer??? Az már szerető volt/titkos kapcsolat, nem egy megingás, téged rendesen felszarvaztak, haver! Bocsájtana meg a halál!
7/25 Forevernow válasza:
Nem egészen ide való a dolog, de hasznos lehet.. 4 éve vagyok együtt a párommal.. Nekem ő volt az első, 2 évig hűséges voltam hozzá. Aztán akadt valaki új, akivel együtt voltam másfél évig úgy, hogy az első pasimmal is találkozgattam végig (neki közben senkije nem volt, tudta, hogy velem akar lenni) Idén novemberben otthagytam a másikat..Mindent megbeszéltünk és februárban összeházasodtunk, közös jövőt tervezünk és nagyon nagyon hálás vagyok neki amiért mindent elnézett nekem..
8/25 anonim válasza:
7.
Ez majd akkor is jusson eszedbe,amikor majd ő lép félre!
9/25 anonim válasza:
Engem sokszor csalt meg a volt barátnőm és nagyon szerettem ezért "megbocsÁjtottam" neki de… ez kamu volt mert utána már nem tudtam úgy néztni rá mint egy rendes nő csak mint egy ku*va, lotyó. És a szexben is úgy viselkedtem vele nem úgy mint egy nővel eldurvultam, erőszakosabb lettem, de nagyon szerettem és nem tudtam elhagyni de sajnos utána mint mondtam nem vettem nagyon nő számba , sokszor megiscsaltukutána egymást én is és ő pedig folytatta amit régen csinált az elején nagyon bújós volt ő is de amikor látta ,hogy nem tudok nekiiii úgy megbocsãtani akkor minden újra teljesen sz*rrrrrrrr lett
10/25 anonim válasza:
Utolsó
Neki is volt 2 gyereke 1 fia 1 lánya akikEt nagyon szerettem lehet ezért is nem szerettem volna elhagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!