Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Megcsalt férjek, ti meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt férjek, ti meg tudtátok bocsátani?

Figyelt kérdés
Feleségemnek én vagyok az első(szexuálisan)az életében,2kisfiunk van.Sajnos mégtörtent a rajtakapas,aminek voltak jelei,így direkt tudtam mikor kell hazaertem.Persze én is hibás vagyok,nem figyeltem rá,kicsit elhidegultunk egymástol..stb.Sose hittem volna,hogy ez történhet velünk,szinte irigyeltek minket.Most sokat beszélünk,túl vagyunk az eset megbeszélésén(4szer tette meg,mindent elmond,ha kérem hogy beszéljük át)Sajnálja,tudja mit tett,nem gondolkodott..stb.Látom hogy ő is szenved,idő kell neki is,ahogy nekem is.Megbocsájtok neki mert szeretem,imádom,fontos nekem.DE...ÉS EZ A LÉNYEG,AKAROK HINNI NEKI!Nekem is, neki is van talán egy új esély,mert mi tényleg szerelmesek voltunk...Olyan ez most,mint egy rosszálom,mindketten fel akarunk ébredni.Most nagyon ragaszkodó,bújós,keresi az ölelésem.Túl akarjuk élni,újra kezdeni mindketten.Lehetséges ez?

2015. ápr. 27. 17:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
91%

Szia !

Tisztellek becsüllek ,amiért meg akarsz neki bocsàjtani ! Tedd a szívedre a kezed ,valóban menni fog ? Amit tett ,arra nincsen magyaràzat...Egy botlàst alàírom ,hogy ha nagyon akarja az ember ,meg lehet bocsàjtani .De 4-et o.O ? s valyon meddig folytatta volna ezt az egészet a nejed ,ha nem jössz rà? ?

Sok erőt kívànok ,hogy mielőbb meghozd a szàmodra leghelyesebb döntést .

2015. ápr. 27. 18:12
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

egyszer rajtakaptam otthon az asszonyt, mikor épp nyögdécseltek egy fószerral az ágyamban.

kivágtam az ajtót.

mondtam nekik, fel lehet öltözni, és a csávónak mondtam annyit várjon míg az asszony összeszedi a cuccait, és viheti is.

hát ne tudjátok meg!

volt olyan magyarázkodás, hogy a végén már hallgatni is rossz volt.

2 óra könyörgés után a csávó vitte el a volt párom cuccait a szüleihez, gondolom ott is előadtak valami szép mesét, hát abban a pillanetban nem irigyeltem a szüleit.

2015. ápr. 27. 18:15
 13/25 A kérdező kommentje:
Csak szeretnék hinni neki,de ez alegnagyobb baj,hogy 4-szer.
2015. ápr. 27. 18:33
 14/25 anonim ***** válasza:
43%

Kedves Kérdező, te ismered a feleségedet, csak te tudod megmondani, hogy komolyan bántja-e a dolog és valóban megbánta-e vagy csak azt mondja, amit hallani szeretnél.

Ha az első eset, akkor én megbocsájtanék.De jól gondold át, hogy mit teszel és hogy képes leszel-e úgy túllépni a történteken, hogy a jövőben nem fogod minden konfliktusnál a fejéhez vágni, mert annak úgy nincs értelme.

Ha a második eset, akkor még mindig megbeszélhetitek, hogy rendbe, mostantól nyitott házasságban éltek. Bár ezt szerencsés esetben előre szokták tisztazni a felek.

Az hogy egyszer vagy négyszer vagy tízszer csal meg ugyanazzal az illetővel szinte lényegtelen. Amikor az ember rossz passzban van és nem elégedett az életével könnye "bedőlhet" a szép szavaknak.

2015. ápr. 27. 18:57
 15/25 anonim ***** válasza:
59%

Ha tenyleg szeretitek egymast akkor ezen is tullesztek, foleg ha az akarat mindket fel reszerol megvan. Az elet tele van kisertesekkel, vannak akik ellanallnak es vannak akik nem. Szar dolog megcsalva lenni (voltam az) de nem vilagdrama es utana fel lehet epiteni egy kapcsolatot, csak baromi nehez ujra megbizni benne.

A megcsalas ket emberen mulik,egy idealis hazassagban nem csaljak meg egymast a felek. Nem azt mondom h a te hibad volt, de nyilvan mindietten csinalhattatok volna jobban:-)

Ha tenyleg csak ez lenne az ok a valasra, akkor inkabb adj meg egy eselyt neki mert van akik ennyibol is tanulnak es nem lesznek sosrozat megcsalok:-)Ha masodszorra is megteszi akkor egyertelmu, de egy eselyt mindenki megerdemel mondom ezt ugy, h csaltak mar meg:-)

Szoval nem mindig a valas a megoldas:-)

2015. ápr. 27. 19:53
 16/25 anonim ***** válasza:
37%
Hogy lepontozzák azokat, akik azt írták, dobja az ilyen rib.ancot! Gondolom ezek nők! bezzeg fordított esetben ők pampognának a legjobban, hogy mocskos pasi, fúj...
2015. ápr. 27. 19:59
 17/25 anonim ***** válasza:

Én anno megbocsájtottam a nejemnek őszintén. Nálunk is volt 2 gyerek. Azonban sajnos pár év alatt ismét ellaposodott a kapcsolatunk.

Ma már nagyon bánom, hogy nem a válást választottam.

2015. ápr. 27. 20:55
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lepontozzák azokat, akik azt írták, dobja az ilyen rib.ancot! Gondolom ezek nők!"

Én pl. csak annyit írtam, hogy még a másikkal dugott, addig ő eszébe nem jutott egyszer sem, és szerintem az lenne a helyes, ha ott hagyná. Erre törölték a válaszom..

2015. ápr. 27. 20:55
 19/25 Bence_ ***** válasza:
27%

Ha megvan a cél, hogy együtt szeretnétek maradni akkor azt is találjátok ki, hogy mit kell másként csinálni, hogy máshova jusson a kapcsolatotok. Ha ugyan ezt folytatjátok akkor megint zátony lesz.

El kell kezdenetek őszintén beszélnetek egymással.

Hogy máskor ha érzi, hogy rezeg a léc akkor szóljon és együtt oldjátok meg a dolgot.

2015. ápr. 27. 20:58
 20/25 anonim ***** válasza:
60%
Ha szerelmes lesz a párom és szól,hogy ez van,mielőtt még hülyét csinálna belőlem,elengedem és ha mégse jön neki össze a másikkal a dolog, akkor lehet megbocsájtanék! Attól függetlenül,hogy hányszor csinálták!De ha hazudozna,alakoskodna és csak véletlenül tudnám meg utólag a dolgot akkor menne a levesbe,de izibe!Pláne ha több nővel is megcsalna!Mindent meg lehet bocsájtani,de ha megaláznak azt nem! Te ismered a körülményeket,a te életed,de csak egy van belőle és rövid,úgyhogy jól dönts!
2015. ápr. 27. 21:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!