Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik házasok: honnan tudtátok, hogy a férjetek/feleségetek az igazi?
Nagyon jó a kommunikáció közöttünk, az ágyban tökéletesen összeillünk. A kapcsolatunk harmonikus, egyikünknek sincsen nagy difije, illetve ami van, azt szeretjük a másikban.
Tudom, hogy vannak hibái, de az az igazság, hogy nem tudnék egy olyat sem mondani, ami igazán zavarna. Amit ténylegesen hibának könyvelek el.
Mikor vele vagyok, akkor biztonságban érzem, lelkileg és fizikailag is. Úgy érzem, hogy hazataláltam.
Én innen tudtam, hogy ő az igazi. :)
Onnan, hogy nem volt "összecsiszolódás", nem voltak viták, nem kellett tolerálni a másik dolgait, hanem az életünk, a személyiségünk tökéletesen passzol egymáshoz, mint a puzzle két darabja: kiegészítik egymást.
Ő a legjobb barátom, neki is azok a fontosak az életben, mint nekem, azonos céljaink vannak. Ahogy mondani szokták: nem lehet úgy élni, menni előre, hogy egymás szemébe bámultok, mert orra buktok, hanem egy irányba kell nézni.
Azonosak a céljaink, az élet főbb dolgairól vallott elveink.
Ezek együtt jelentették számomra azt, hogy ő az igazi.
Nem hiszek abban, hogy van olyan ember, akivel mindenben tokeletesen osszepasszolunk, meg abban sem, hogy a gondolataimat is kitalalja, es magatol tudnia kellene mindenrol, ami bennem zajlik - ez meg az ikreknel sincs mindig igy.
Teny es valo viszont, hogy a ferjem elott akarmikor belekezdtem egy kapcsolatba, rogton azt ereztem, hogy ennek vege lesz, meghozza inkabb elobb, mint utobb, es nem tudtam meg,agyarazni, hogy miert, mindig volt valami, ami nem tetszett a masikban. Mikor a ferjemet megismertem, az volt az erzesem, hogy ennek nem lesz vege. Volt mar valsaghelyzetunk, de szerencsere abbol is kijottunk, es a tovabbiakban is egyutt akarunk maradni.
Az egyes írta: ő a legjobb barátom.
Amit érzek: hogy mindent meg tudunk beszélni, maximum 1-2 apróság van, amiben nem értünk egyet, de akkor abban egyetértünk, hogy nem értünk egyet. Tudunk együtt álmodni, célokat kitűzni, és a terveink kompatibilisek egymással. Továbbá tudunk egymásnak segíteni a fejlődésben, javaslatokat tenni és azokon elgondolkodni. Kifogások helyett megoldásokat keresünk mindketten. Szeretjük egymás humorát is, és az ágyban nyújtott teljesítményt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!