Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 fölött még lehet így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött még lehet így esélyem normális kapcsolatra, családra?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és még soha nem volt senkim. Még csak meg se csókolt soha senki. Ennek egyszerű oka van, kb 6-7 éves korom óta nagyon kövér voltam. De tényleg nagyon. Próbáltam én lefogyni, de bármit csináltam, akármilyen edzést, diétát, csodamódszert, maximum annyit értem el, hogy stagnált a súlyom, de le egy gramm se ment. Szóval egy idő után beletörődtem, nem erőlködtem tovább. A társasági élettel sose volt bajom, mindig sok barátom volt és van is. De érthető okokból nőként nem nagyon érdekeltem senkit. Mivel nem akartam nyomorult depressziós idióta lenni, ezt is elfogadtam. Aztán pár éve egy rutin alkalmassági vizsgálaton kiderült, hogy hypothyreosisom van. Elkezdtem rá szépen szedni a gyógyszert. Egy idő után föltűnt, hogy sokkal energikusabb vagyok, szóval újra elkezdtem edzeni járni. Szinte leolvadtak rólam a kilók. Ami egyrészt nyilván jó volt, másrészt szörnyű. Ebben az állapotban kb 1,5 évig voltam, eközben rondábbnak éreztem magam, mint valaha, hiszen a gyors fogyást nem követte a megnyúlt bőröm. Végül műtétek segítségével hoztak rendbe. Szóval most itt vagyok 32 évesen, pont olyan szép vagyok, amilyen mindig is lenni akartam, végre hordhatok olyan ruhákat amilyeneket mindig is akartam, ha valaki megdicsér, azt végre nem csak kedvességből teszi. Emellett a szakmai életem is remekül alakul. Szóval mondhatom, hogy végre rendben halad az életem. De most, hogy minden megvan, amit eddig akartam, most már új dolgokat akarok. Egyre inkább azt veszem észre, hogy irigykedve nézem a barátnőim boldog párkapcsolatait, már én is vágyok rá, hogy legyen mellettem valaki. De egyrészt mivel sose csináltam, fogalmam sincs hogyan vagy hol kéne keresnem. Másrészt még ha találnék is valakit, félek hogy abban a pillanatban otthagyna amint megtudja, hogy mennyire tapasztalatlan vagyok. Hisz ilyen korban az emberek már leginkább komoly kapcsolatra vágynak nem egy szárnybontogató idiótára.

Szóval eléggé kétségbeesett vagyok.

Bocsi a regényért, jól esett így leírni. Tényleg csak az érdekelne, hogy van-e még így esélyem, vagy csak tegyem azt amit eddig is és fogadjam el, hogy ez a vonat már elment.

2015. ápr. 26. 23:16
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%

Anyám, mennyi megkeseredett paraszt jár ide... Szépen is volnánk, ha valakinek 32 évesen le kéne húzni a rolót.

A szex nem atomfizika, semmi ördöngösség nincs benne, amit olyan nagyon "tanítgatni" kéne. Ráadásul a kérdező rendszeresen edz, ami amellett, hogy jó alakot biztosít neki, erőssé és kitartóvá teszi, és ezekből egyiket se mondanám hátránynak.

Kérdező, neked az egyetlen problémád az önbizalom hiány. Ha képes vagy felülkerekedni rajta, semmi gondod a világon nem lesz. Ha máshogy nem megy, kérd szakember segítségét.

2015. ápr. 27. 22:24
 32/39 anonim ***** válasza:
47%
le lettem pontozva m 20 fölött szexeltem először? :D köszönöm!
2015. ápr. 28. 08:24
 33/39 anonim ***** válasza:

30: én tlaán nem tapasztalatból írtam?

fussál már neki még egyszer

köszi!

(24-es)

2015. ápr. 28. 08:25
 34/39 anonim ***** válasza:
én is ennyi idős vagyok, szexeltem már eddig pár emberrel de azt kell neked mondjam, hogy minden új kapcsolatban úgy érzi az ember mintha először csinálná, hiszen valóban először csinálják együtt. amúgy szerintem nincs annál rosszabb ha valaki nem a másikra figyel, hanem rutinból nyomja a dolgot. hiszen mindenkinek más esik jól, mások az igényei, és ezt csak úgy tudjuk meg ha megkérdezzük, és mi is elmondjuk. szóval nem sokat számít hogy hány emberrel szerzett valaki tapasztalatot, egy új kapcsolatban valahol mindent elölről kell kezdeni. amúgy mondd azt először hogy már régen voltál pasival. ez se túl jó, de azért jobb mint elriasztani őket a szűz vagyok szöveggel. furák a pasik, annak se örülnek ha túl sok pasival voltál már, de annak se ha ők az elsők. próbálj ki néhány pasit, úgymond, használd ki őket tapasztalatszerzésre. hátha összefutsz egy normálisabbal aki nem csak szexre jó.
2015. ápr. 29. 14:40
 35/39 anonim ***** válasza:
91%

24-es (és 33-as), kérlek, ne tedd ezt magaddal. Tapasztalatból írtál, ha ez így fontos neked, de a 21 évet ne hasonlítsd a 32-höz. Vélhetőleg a 32 évest nem fogja vigasztalni, hogy 21 évesen milyen rosszul álltak hozzád, miközben nekem 32 évesen jó tapasztalatom volt.

Fuss neki még egyszer!

Köszi.

(30-as)

2015. ápr. 30. 13:52
 36/39 anonim ***** válasza:
0%
hányjunk ide szivárványt, az biztos segít majd rajta, mikor kiröhögik a pasik!
2015. ápr. 30. 13:53
 37/39 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudom, utolsó, minden hozzászólást elolvastál-e, bár szerintem neked az a lényeg, hogy valaki rosszul érezze magát attól, amit írsz.

Ha az élet és a boldogság attól függene, hogy ki mikor szexel először, akkor valószínűleg - amint egy hozzászóló megjegyezte - nem lennének tele a társkeresők mindenféle korú és családi állapotú emberekkel.

Volt páromnak is azt mondtam, hogy attól, mert egy kocsmában 16 éves korában elvette a szüzességét a 30 fölötti csapos nő, még nem tart előrébb mint én, hiszen nem lenne velem. Azóta én boldog házasságban, ő meg össze-vissza hányódik és depressziós. Szóval aki szerint itt van a boldogság kulcsa, az boldogtalanul fog meghalni.

2015. ápr. 30. 23:49
 38/39 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy egyszerű példát mondok erre.

Ha férfiként odajönne hozzád mondjuk Natalia Portman (csak hogy egy gyönyörű 33 éves nőt mondjak), hogy szívesen lefeküdne veled, akkor Te visszautasítod, hogy bocs mégse, mert szűz vagy. Aligha hiszem.

Ha a kérdező tényleg csinos, akkor könnyen talál olyan pasit, aki lefekszik vele, és hopp máris elvesztette a szüzességét, pár alkalom után meg bele is tanul egész rendesen a dolgokba.

Ne dramatizálják már túl a dolgokat, mintha ez valami impossible mission lenne.

2015. máj. 3. 08:29
 39/39 anonim ***** válasza:
..
2015. okt. 28. 07:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!