Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » 30 fölött még lehet így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 fölött még lehet így esélyem normális kapcsolatra, családra?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és még soha nem volt senkim. Még csak meg se csókolt soha senki. Ennek egyszerű oka van, kb 6-7 éves korom óta nagyon kövér voltam. De tényleg nagyon. Próbáltam én lefogyni, de bármit csináltam, akármilyen edzést, diétát, csodamódszert, maximum annyit értem el, hogy stagnált a súlyom, de le egy gramm se ment. Szóval egy idő után beletörődtem, nem erőlködtem tovább. A társasági élettel sose volt bajom, mindig sok barátom volt és van is. De érthető okokból nőként nem nagyon érdekeltem senkit. Mivel nem akartam nyomorult depressziós idióta lenni, ezt is elfogadtam. Aztán pár éve egy rutin alkalmassági vizsgálaton kiderült, hogy hypothyreosisom van. Elkezdtem rá szépen szedni a gyógyszert. Egy idő után föltűnt, hogy sokkal energikusabb vagyok, szóval újra elkezdtem edzeni járni. Szinte leolvadtak rólam a kilók. Ami egyrészt nyilván jó volt, másrészt szörnyű. Ebben az állapotban kb 1,5 évig voltam, eközben rondábbnak éreztem magam, mint valaha, hiszen a gyors fogyást nem követte a megnyúlt bőröm. Végül műtétek segítségével hoztak rendbe. Szóval most itt vagyok 32 évesen, pont olyan szép vagyok, amilyen mindig is lenni akartam, végre hordhatok olyan ruhákat amilyeneket mindig is akartam, ha valaki megdicsér, azt végre nem csak kedvességből teszi. Emellett a szakmai életem is remekül alakul. Szóval mondhatom, hogy végre rendben halad az életem. De most, hogy minden megvan, amit eddig akartam, most már új dolgokat akarok. Egyre inkább azt veszem észre, hogy irigykedve nézem a barátnőim boldog párkapcsolatait, már én is vágyok rá, hogy legyen mellettem valaki. De egyrészt mivel sose csináltam, fogalmam sincs hogyan vagy hol kéne keresnem. Másrészt még ha találnék is valakit, félek hogy abban a pillanatban otthagyna amint megtudja, hogy mennyire tapasztalatlan vagyok. Hisz ilyen korban az emberek már leginkább komoly kapcsolatra vágynak nem egy szárnybontogató idiótára.

Szóval eléggé kétségbeesett vagyok.

Bocsi a regényért, jól esett így leírni. Tényleg csak az érdekelne, hogy van-e még így esélyem, vagy csak tegyem azt amit eddig is és fogadjam el, hogy ez a vonat már elment.

2015. ápr. 26. 23:16
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

sztem ha ezt elmondod egy 30-as pasinak, elfut

bocs, nem ellened szól, de ez van

itt áll egy 30-as nő, se csók, se petting, se szex...

ettől a legtöbb pasi frászt kap, hogy mégis mi baj van veled?!

pasik nem akarnak majd veled lefeküdni, mert azt hiszik, akkor azt hiszed rögtön velük maradsz életed végéig, viszont szemetek sem akarnak lenni, hogy csak meghúznak és pá

2015. ápr. 27. 10:34
 22/39 anonim ***** válasza:

szerintem azért annyira nem bonyolult dolog a szex,hogy ne lehetne nagyon hamar belejönni.

főleg nőként.

nem érdemes zavartatni magad ezen.

hidd el, a férfiak se mind tökéletesek, és van, aki ezt még tudja is magáról. az ilyen embereknél több megértésre számíthatsz. nem egy olyan óriási nagy folt ez a múltadon :P

2015. ápr. 27. 12:58
 23/39 anonim ***** válasza:
30%
Nem akarlak elkeseríteni, de egy 30+ férfinak nem arra van szüksége hogy majd ő bevezet a szexualitás rejtelmeibe. Akinek mégis az keres magának egy 16-18 éves kislányt. Persze lehetnek kivételek, de nem lesz könnyű dolgod. Én nem verném nagy dobra hogy még nem volt kapcsolatod, maximum akkor amikor már kialakul valami kötödés a másik felé. Amiket itt írnak szép és jó csak nem igaz. A normálisabb férfiak ilyenkor már komolyabb kapcsolatot keresnek. Nem csak szexuális téren hátrány hogy nem volt még kapcsolatod, hanem érzelmi téren is. Azért egy két hosszabb rövidebb együttélés során az ember sok mindent megtapasztal amit később előnyére fordíthat. Nem lesz könnyű dolgod, de egy valamit fogadj meg ne férjet keress, ne akard magad azonnal elkötelezni, mert akkor tuti elmenekülnek előled.
2015. ápr. 27. 13:02
 24/39 anonim ***** válasza:
49%

én viszonylag későn (21körül) vesztettem el a szüzességem, de 19-20 évesen sok pasitól megkaptam, hogy ők nem akarnak elsők lenni, mert az felelősség, meg majd ragaszkodni fogok hozzájuk..(velem egykorúak voltak)

aztán jött a párom, akit ez nem zavart, de ritka mint a fehér holló

na most képzeld el egy 30-as pasi mit mond majd erre

2015. ápr. 27. 13:27
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

Csajszi, ne hallgass azokra, akik azt mondják esélytelen! Szép vagy, jó egzisztenciád van, simán jók az esélyeid. Jó, nyilván lesz egy pár buktató az elején, de szerintem simán sanszos, hogy találsz egy pasit, aki elfogad így, hisz senki nem tökéletes. Gondolj bele, ha ezt megoldod, tökéletes lesz az életed! :)

Motiváljon az, hogy ennyi ember szerint esélytelen a dolog, és bizonyítsd be nekik, hogy igenis meg tudod csinálni!

Gondolj bele, ha megkérdezted volna tőlük ezelőtt pár évvel, hogyha 28 éves kordig nem tudtam lefogyni ezt az 50-100 kilót, akkor vajon van-e még esély, hidd el, ugyanennyin írták volna, hogy esélytelen.

A legtöbb ember kishitű, és csak valószínűségekben gondolkodik. Ha nem hiszed el nekik, hogy esélytelen a dolog, hanem inkább helyette magadban és a saját képességeidben hiszel, akkor simán megoldható a dolog.

Kívánok Neked sok sikert és boldog életet! :)

2015. ápr. 27. 13:35
 26/39 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz akik szerint nem fog működni.Kezdjük ott,hogy a mai harmincasok legtöbbje úgy viselkedik ,olyan életet él mint a huszas éveiben járók.Én biztos vagyok benne ,hogy megtalálod az igazit ,nem minden csávó szereti ezeket a mai kiégett,agyon használt nőket akik pár kedves szóért rögtön "dobják a spárgát"by a berki :D
2015. ápr. 27. 13:44
 27/39 anonim ***** válasza:
34%
Mivel a nők itt mindent sugárban összehánytak szivárvánnyal ezért én is leírnám a véleményem férfiként, úgy hogy 25 évesként még nekem se volt senkim és rám is hasonló sors vár majd. Ahhoz hogy találj valakit akivel majd boldog leszel és el is fogad ilyen előélettel szinte lehetetlen. Hidd el hogy a legjobbakat kívánom neked de ha a tényeket nézzük és a realitás hideg talaján maradunk akkor bizony ez a helyzet áll fenn.
2015. ápr. 27. 15:40
 28/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor velem bizonyára lehetetlen dolog történt, kedves utolsó, mert 25 éves koromig nekem sem volt senkim, mégis találtam valakit, aki megértő velem. Hozzáállás kérdése az egész.
2015. ápr. 27. 19:37
 29/39 anonim ***** válasza:

Azt kéne megérteni, hogy nem csak szabványsorsok vannak.

Nézzetek rá egy netes társkeresőre, hányan keresnek tök normális kinézettel, normális egzisztenciával társat, nem huszonévesen.

Nem mindenkinek egyformák az igényei, a legtöbben csak őszinte szeretetre vágynak, és ennyi. Nem kérnek ajánlólevelet.

Nekem volt szűz barátom, és mondhatom, már az első alkalommal igen jól kitett magáért. Csak egy-két dologban tűnt föl, hogy még nem volt dolga nővel (nem vallotta be előtte). Másodszorra meg már minden simán ment.

32 évesen nem szabad lehúzni a rolót. Nagyon sokan keresik az igazit, nem csak te egyedül.

Másrészt arra sincsen semmi garancia (sőt), hogy a tapasztaltabb nők olyan tökéletesen viselkednének a párkapcsolatokban. Ha így lenne, akkor nem végződne minden második házasság válással.

Kérdező, biztos van olyan férfi, akinek Te kellesz! Nyilván van élettapasztalatod, amit használni tudsz, még ha nem is volt eddig kapcsolatod. A szexbe pedig 1-2 alkalom során simán bele lehet jönni. Tényleg ne a nagy őt keresd rögtön, ne köteleződj el valaki mellett, csak mert valaki szóba állt veled. Szerezz tapasztalatot, és csak amellett horgonyozz le, akivel tényleg jól kijössz.

Sok sikert!

2015. ápr. 27. 21:23
 30/39 anonim ***** válasza:

A 14-es, 24-es hozzászólókkal (és hasonlókkal) ellentétben én tapasztalatból írok neked.

Nekem volt már barátom ilyen idős koromra, de nem feküdtem le senkivel, más okokból. (Valószínűleg egy gyerekkori molesztálás is benne volt, de nemcsak...)

Éppen 32 voltam, mikor találtam valakit, akinek egy alkalmas pillanatban elmondtam ezt. (Nem kell rögtön, nyugodtan hagyhatsz időt, amikor úgy érzed, megteheted.) Izgultam, persze. Meglepődött, de egyáltalán nem nézett le, nem lett ideges, sőt, jól reagált. És a dolgok nem egyszerre, hanem lassacskán történtek velünk. Hülye és tudatlan sem voltam, csak tapasztalatlan - de csak férfiakkal, magamat már ismertem...

Attól tartott, hogy gondok lesznek, de nemhogy nem voltak, még én voltam a nyitottabb és lazább. Több évig voltunk együtt.

Azóta volt még két férfi az életemben, és a harmadikhoz (összesen az a negyedik) 38 évesen férjhez mentem.

Van, amit másképp csinálnék, ha lehetne, de így történt. Csak rád tartozik és arra a másikra. Légy bátor és boldog!

2015. ápr. 27. 22:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!