Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg pénzéhes vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg pénzéhes vagyok?

Figyelt kérdés

A párommal kb egyforma a bevételünk, bár nekem néha magasabb, mivel túlórázok. Ebben a hónapban 200 ezret fogok kapni, amiből 120 000 marad fel a költségeken túl.

A párom azt szeretné, ha neki adnám, mert minek nekem ekkora összeg, mikor havi 3000-nél ritkán költök többet. Szerinte az a pénz jobb helyen lenne nála, és ha kell valami, majd ad belőle.

Azt a pénzt nyaralásra és fesztiválokra akartam félretenni, hogy ne otthon kukuljunk egész nyáron. Mondtam neki, de húzza a száját, mert hogy ez az "el a kezekkel a keresetemtől" hozzáállás nagyon taszító.

Neki viszont kifolyik a pénz a keze közül. Évekig volt nagyon jó munkája, 300 000Ft-t keresett. Egy fillér megtakarítása nincs.

Én most dolgozom először (tanultam eddig), és nem szeretném, ha elúszna a pénzem nyomtalanul.

Tényleg én vagyok a pénzéhes?

2015. ápr. 24. 09:58
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
86%
Ez nem pénz éhesség.
2015. ápr. 24. 11:12
 22/35 anonim ***** válasza:
78%

Meg ne forduljon a fejedben, hogy neki adod a fizetésed!!!!!!!!

Mire fel?

Inkább nyissatok egy közös bankszámlát/otthoni perselyt, és havonta 50-50%-ban rakjatok bele valamennyit! Ez lenne a korrekt!

A maradékot mindenki tartsa magánál.

Ezenkívül szembesíthetnéd önmagával, hogy az amit ő kér/követel tőled, tulajdonképpen mit is jelent: elnyomást, függésben tartást, feletted való uralkodást...stb.

Vajon mit reagál erre?

2015. ápr. 24. 11:19
 23/35 anonim ***** válasza:
87%

A párod akarja a te pénzed elvenni,és beosztani.Semmiképpen se hagyd,később az ilyenekből lesznek az elnyomott,kizsigerelt,bántalmazott nők.

Rakd szépen egy számlára,és üljön ott a pénz,ha pedig erőszakoskodik akkor gondolkozz el azon,hogy mégis van e értelme együtt maradnotok.

2015. ápr. 24. 11:35
 24/35 anonim ***** válasza:
76%
A s-as válaszoló tokéletesen megfogalmazta egy ilyen (ma még) kérés veszélyeit. Ez egy súlyos következményekhez vezető folyamat kezdete lenne, amelynek keretében a "párod" megfosztana minden döntési és rendelkezési jogodtól - a végén a személyiséged feletti rendelkezéstől is. Behódoltatna és kiélné rajtad az uralkodásvágyát, akár bántalmazással egybekötve. NE ADD ODA A JÖVEDELMEDET!
2015. ápr. 24. 11:53
 25/35 anonim ***** válasza:
34%
Előző vagyok. Javítom: 8-as
2015. ápr. 24. 11:54
 26/35 anonim ***** válasza:
70%

Kozold vele, hogy NEM! Ha ezutan is koti az ebet a karohoz, nagyon gondolkozz el a kapcsolatodon.

Ha hazasok lennetek es neki is lenne egy jelentos osszege ami megmarad a bevetelebol , akkor azt momdom ok, de igy...hulyeseg.

2015. ápr. 24. 11:57
 27/35 kovpet ***** válasza:
88%

"mert minek nekem ekkora összeg"

Hát ez nagy :)

Minek NEKI ez az összeg?

2015. ápr. 24. 12:00
 28/35 anonim ***** válasza:
89%

Neki folyik ki a pénz a kezéből, de nála lenne jobb helyen? Na ne... Remélem te is érzed, hogy ebben ki kell tartanod az elveid mellett. Neki miért van több köze a fizetésedhez, mint neked? Neki miért van több joga rendelkezni a te fizetésed felett, mint neki?

Mondd el neki, hogy nem szeretnéd, ha elveszne, megtakarításba teszed és kész. Ennél jobb helyen nála sem lenne, sőt...

2015. ápr. 24. 12:07
 29/35 anonim ***** válasza:
14%

Nem értem, ezt az add oda neki dolgot.

Ti nem közösen gyűjtötök, közös célokra?

2015. ápr. 24. 12:34
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
azért elég nehéz olyannal együtt gyűjteni, akinek kifolyik a pénz a kezéből, és még a másik pénzére is fáj a foga.
2015. ápr. 24. 12:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!