Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg pénzéhes vagyok?
A párommal kb egyforma a bevételünk, bár nekem néha magasabb, mivel túlórázok. Ebben a hónapban 200 ezret fogok kapni, amiből 120 000 marad fel a költségeken túl.
A párom azt szeretné, ha neki adnám, mert minek nekem ekkora összeg, mikor havi 3000-nél ritkán költök többet. Szerinte az a pénz jobb helyen lenne nála, és ha kell valami, majd ad belőle.
Azt a pénzt nyaralásra és fesztiválokra akartam félretenni, hogy ne otthon kukuljunk egész nyáron. Mondtam neki, de húzza a száját, mert hogy ez az "el a kezekkel a keresetemtől" hozzáállás nagyon taszító.
Neki viszont kifolyik a pénz a keze közül. Évekig volt nagyon jó munkája, 300 000Ft-t keresett. Egy fillér megtakarítása nincs.
Én most dolgozom először (tanultam eddig), és nem szeretném, ha elúszna a pénzem nyomtalanul.
Tényleg én vagyok a pénzéhes?
Nehogy oda add! Nehogy már a saját keresetedből kelljen zsebpénzért kuncsorognod...
Kérdezd meg, hogy miért gondolja, hogy a te pénzed jó helyen lenne nála, mikor a sajátja sem volt.
NEHOGY ODAAADD!!!! Semmilyen joga nincs rendelkezni a pénzed felett. Komolyan ki akarsz alakítani egy életet, amiben a saját pénzedet el kell kérned (!!!) a pasidtól?!?!??!
És nagyon vigyázz! Ez a gazdasági függőségben tartás első lépése, ami a családon belüli erőszak egyik eleme. A pasid potenciális elnyomó. Én elgondolkodnék azon, hogy akarok-e egy ilyennel élni.
szóval akkor kifizetés (rezsi, kaja egyebek) után neki is marad kb ennyije és elszórja?
ahha...
és akkor a nyaralásokat majd te fizeted mindig? vagy ő otthon marad?
mire szórja el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!