Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért áltat azzal a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áltat azzal a párom, hogy leteszi a cigarettát, ha közben nem is próbálkozik, sőt titokban egyre többet cigizik?

Figyelt kérdés

Minden egyes alkalommal elmondja, mikor megvesszük a havi mennyiséget, hogy le fogja tenni és mennyire utálja, utána meg elül az egész. Miért csinálja ezt?

Tény, hogy nagyon örülnénk neki, ha végre letenné a cigit. A havi 20000Ft is sok amit erre költ, de a leginkább zavaró, hogy állandóan büdös, hiába tusol vagy mos fogat.

Nem tudom mi a jó abban, ha minden hónapban égre földre esküdözik, hogy leteszi, utána meg nem tesz érte semmit.

2015. ápr. 24. 07:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nem fogja unszolásra letenni. Tapasztalat. Amíg nekem is mondogatta a férjem anyósom stb.. addig nem, aztán 2 évvel ezelőtt március 12-én úgy gondoltam elég volt. Azóta sem gyújtottam rá! Hiába pontoztátok le aki Allen Carr-t írta! Nekem is sokat segített a könyv, Végre nem dohányzom! a címe. Neten is fent van.
2015. ápr. 24. 13:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Tipikus függő magatartás. Az a baj, hogy ilyenkor a beteg általában valamennyire komolyan gondolja, hogy le fog szokni. A legközelebbi esküdözésnél kérd meg, hogy esküdözzön konkrétumokra, hogy mikor? Nagyon fontos ugyanakkor, hogy egy függőt nem lehet nyomásgyakorlással rávenni, hogy leszokjon, abból lesz a zugivó, stikacigis, vécédrogos. Csak szelíd, a higgadt rábeszélés, kérés működik.

Ajánlom Allen Carr: Easy Way könyvét, emberek tízmilliói rakták le vele a cigit különösebb erőlködés nélkül.

2015. ápr. 24. 16:18
 23/24 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal, ha cseszegeted, csak azt fogod elérni, hogy még többet fog dohányozni. Ahhoz, hogy leszokjon, kell valami pozitívumot találni abban, hogy nem cigizik. Én is leszoktam anno és tök örültem neki, hogy végre kapok levegőt, van hangom, van pénzem és még sorolhatnám. Nem is akarok és nem is fogok olyan szinten visszaszokni soha, mint régen. Neki kéne meglátnia az előnyöket, de az úgy nem fog menni, ha folyamatosan ostorozza magát és a külvilág is lenézi.
2015. ápr. 24. 22:35
 24/24 anonim ***** válasza:

Tökre igaz amiket sokan írtak , függőség, fontossági sorrend, saját elhatározás....

Nagyon el kellene gondolkoznia ha már ilyen egészségügyi gondjai vannak. Nem lenne jó ha árván nőnének fel a gyerekei szerintem. Beszélned kellene a fejével hogy ez nem mehet így tovább nem csak a saját életével játszik hanem a ti életetekre is hatással van

2015. ápr. 25. 00:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!