Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miért áltat azzal a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért áltat azzal a párom, hogy leteszi a cigarettát, ha közben nem is próbálkozik, sőt titokban egyre többet cigizik?

Figyelt kérdés

Minden egyes alkalommal elmondja, mikor megvesszük a havi mennyiséget, hogy le fogja tenni és mennyire utálja, utána meg elül az egész. Miért csinálja ezt?

Tény, hogy nagyon örülnénk neki, ha végre letenné a cigit. A havi 20000Ft is sok amit erre költ, de a leginkább zavaró, hogy állandóan büdös, hiába tusol vagy mos fogat.

Nem tudom mi a jó abban, ha minden hónapban égre földre esküdözik, hogy leteszi, utána meg nem tesz érte semmit.

2015. ápr. 24. 07:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
Azért, mert FÜGGŐ, azaz kábítószeres. A függőnek pedig MINDIG fontosabb a függősége tárgya mindennél ÉS mindenkinél! Most kicsiben is megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor átvernek a "szerért". És ez örökre így fog maradni: mindig második leszel.
2015. ápr. 24. 09:47
 12/24 anonim ***** válasza:
23%
Ha már érszűkülete van, le fogják vágni a lábát csak idő kérdése. Akkor majd tologathatod is egy tolókocsiban élete végéig. Beszélgess el vele komolyan erről és próbáld meg rábeszélni valami leszokó kúrára. Vagy menekülj el, mert elhiszem, hogy ez nem jó élet neked sem szerintem így.
2015. ápr. 24. 10:02
 13/24 anonim ***** válasza:
48%

Minden fejben dől el, Allen Carr könyve sokat tud segíteni, a hirdetett Allen Carr tanfolyamokról nincs tapasztalatom, de anno régen a könyv nekem rengeteget segített...

Nagyon világosan fogalmaz a könyv, elmagyarázza hogy mi miért alakul ki, ráadásul olyan írta, aki a dohányzás rabja volt.

Tudod az a baj, hogy sokkoló képek (dohányos tüdő, stb) sem segítenek, vagy csak egyes esetekben...

2015. ápr. 24. 10:21
 14/24 anonim ***** válasza:
70%

11-es vagyok: tudtam, hogy lepontoznak a dohányosok, aki olyanok, mint a kérdező férje :)))

Kérdező, ha érszűkülettel cigizik, ha annak ellenére cigizik, hogy félő: a családját árván hagyja emiatt, ott nincs mit tenni.

Függő. És felállította az életében a fontossági sorrendet. Tudod, a tettek sokkal hangosabban hazudnak, mint a szavak, csak figyelni kell rájuk.

2015. ápr. 24. 10:24
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon erős függőséget tud kialakítani a dohányzás, nem egy embert ismerek, akinek volt már pl. 3 infarktusa és ennek ellenére sem hagyja abba...

A kérdésre a válasz, hogy miért ígérgeti, mert valószínűleg szeretne a kedvedre tenni, de nem tud megszabadulni a függőségtől.

Az előző válaszban említett Allen Carr könyv segíthet, ha hajlandó elolvasni, de ha nem hajlandó, helyette nem tudod ezt megtenni.

2015. ápr. 24. 11:16
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha önmagától nem akar leszokni, akkor nem is fog, hiába az erőltetés. Nem értem mit kell itt mindent agyonmagyarázni.
2015. ápr. 24. 11:49
 17/24 anonim ***** válasza:
10%

"Azért, mert FÜGGŐ, azaz kábítószeres."

Ezért vagy lepontozva, mert ez így nagy baromság. A függőség nem egyenlő a kábítószerezéssel. Lehetsz függő a kábítószerektől, de lehetsz a kávétól, a cukortól, a számítógéptől, szinte bármitől, ami örömérzetet vált ki. De ettől ezek még csak a függőség okai maradnak.

2015. ápr. 24. 12:13
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

Megjöttek a dohányosok és érzelmi alapon mindenki le van pontozgatva, aki meg meri említeni azt bármilyen kontextusban hogy a dohányzás függőség és nehéz leszokni?

Alternatívát is ajánlottam (Allen Carr könyve vagy Allen Carr szeminárium) mégis a lepontozás...

Nem értem, miért...

2015. ápr. 24. 12:37
 19/24 anonim ***** válasza:
37%

Igen, tényleg nagyon erős az a függőség, amely esetén az orvos azt mondja a betegnek: "ha nem hagyja abba, le kell vágni a lábát". Beteg nem hagyja abba, levágják a lábát és műtét után első dolga hogy rágyújt...

Ismertem ilyet is.

Lehet jönni lepontozni.

2015. ápr. 24. 12:38
 20/24 anonim ***** válasza:
17-es: némi tanulás nem ártana a témában.
2015. ápr. 24. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!