Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen érdekházasságokat hol kötnek mint ami a filmekben van?
pl a kellékfeleség filmben érdekből szeretnének összeházasodni, ott is be kell járni egy utat, nem olyan egyszerű.
több filmben is láttam, hogy nem olyan egyszerű külföldön.
nem tudom hol találnak egymásra az ilyen emberek, azt is el tudom képzelni, hogy az interneten, vagy ismerősök , egyetem/munka által
Ma pont nagyon egyszerű ilyet találni, hiszen az internetes táskeresőkön milliónyi emberrel ismerkedhetsz térbeli korlátozás nélkül könnyedén. Régen ennél sokkal nehezebb volt.
Az ellenőrzést ne úgy képzeld el, hogy az utcán igazoltatnak, hanem például rendszeresen megjelennek a bejelentett lakcímednél. Nem csak téged keresnek meg, hanem például a szomszédokat is. Hogy valóban ott laksz-e, szoktak-e látni. Mit látnak a házasságotokból, szoktatok-e kézenfogva sétálni? Nem túl bonyollult kiszúrni, ha például az egyik fél nem is ott lakik, ahol a bejelentett lakcíme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!