Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ilyen létezhet vagy csak a filmekben van? Te találkoztál már ilyennel?
Tegyük fel együtt vagy valakivel már évek óta,elmentek egy társaságban,tegyük fel te vagy a nő,a pasiddal vagy együtt a társaságban.Majd egy régi ismerős odalép hozzád, és meg akarja kérni a kezedet a pasid jelenlétében.Ilyen létezik szerintetek,hogy valaki ezt meg merje csinálni?:D
Vagy te találkoztál már ilyennel?Remélem érthető a sztori.
Ez a lánykérés legalább valóban meglepetés. Nem úgy, mint amikor már évek óta együtt élnek.
Minden előfordulhat.
Ha az illetö elég idióta, akkor esetleg.
Velem történt olyan, hogy a barátommal - már nem egészen új kapcsolatban - voltunk társaságban. Egyszer csak odajött egy régi ismerös, akivel azért szakadt meg a kapcsolat, mert igen nyíltan hangoztatta, hoyg szeretne velem kapcsolatot, de kizárólag a szex érdekelte.
Most odaállított és megkérdezte, hogy "ugye most már lefekszel velem, jobb vagyok, mint a barátod"
Gondolhatod, hirtelem azt sem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak meglepetésemben ekkora szemtelenség hatására, aztán röviden elküldtem a fenébe.
Szóval van néhány ember, akinek igen furcsán müködik az agya....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!