Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem mégsem akar gyereket, pedig nem ezt beszéltük meg? Nők, mit tanácsolnátok?
Én megértelek, kérdező... nagyon szörnyű lehet, hogy beleszeretsz valakibe aki valamilyen, aztán évek múlva egy másik személyt találsz magad mellett, akinek már nem azok a tulajdonságai, mint annak, akibe beleszerettél, viszont kísértetiesen hasonlít rá és még közös emlékeitek is vannak.
De ha ennyire megváltozott és nem képes belátni, hogy rossz irányba halad ahhoz képest, amiben anno megállapodtatok, tényleg véget kell vetni ennek, hiszen te nem őt szereted már, hanem azt, aki anno volt. Ha azt nem tudja/akarja visszahozni, akkor az a személy sajnos már nem létezik, akit szeretsz. :(
Az, hogy vannak más problémák is, még "hab a tortán". De a gyerekkérdés akkor is az egyik legfontosabb téma.
Tehát ha te abba mész tönkre, ha nem lesz gyereked, a feleséged meg abba, ha lesz, ha egyáltalán nem akar (ezt konkrétan tisztázni kell), akkor itt már nincs helye győzködésnek, meg az akaratok harcának.
Én sem szülnék csak a férjem kedvéért.
Meg kell értened, hogy nem mindenki vágyik babára. Tényleg nem. Nem, nem úgy, hogy na, most kicsit ilyen korszaka van, aztán úgyis meggondolja magát, hanem valóban nem.
Igazad van, ezt már tisztázni kellett volna veled a feleségednek, de ezen már túl vagytok.
Tehát ha komolyan nem akar és nem csak átmeneti elbizonytalanodásról, vagy valami ki nem mondott félelemről van szó, akkor ezt rövidre kell zárni, és tovább lépni külön.
Rágjátok át a témát. Itt a válaszolók szerint a feleséged átvert. Szerintem nem, hanem meggondolta magát. Ehhez poedig bárkinek, bármikor joga van. Ennyi erővel tiltsuk meg a válást, hiszen ha az ember eldöntötte, hogy a másik emberrel akar élni, akkor ne gondolja már meg magát csak úgy szórakozásból.
Szerintem a feleséged élvezi, hogy végre jól éltek, él fél attól, hogy mindezt a gyerek miatt elveszíti. Ezt gondoljátok át. Magyarországon valóban ha egy nő szül, onnantól lehúzhatja a rolót. Egy sörre nem ülhet be anélkül, hogy megszólnák hogy egy anya mégis ezt hogy képzeli. Szerintem a feleséged fejében még mindig ez a kép él.
De valójában gyerek mellett is élhettek jól. Nem írtad, hol éltek. Több európai országban bevett gyakorlat a gyed felesben való eltöltése, ajánld fel ezt. Így csak fél évre esik ki a munkából, sem anyagilag, sem a karrierje szempontjából nem lesz végzetes. Utazni pedig gyerekkel is lehet.
Nekem itthon van nagyon gazdag család ismerősöm, két gyerekkel, a gyerekeknek olyan természetes a repülés, mint egy átlag gyereknek a buszozás, és rengeteg mindent látnak a világból, ami szuper. Ha erről az oldalról közelíted meg, akkor nektek pont érdemes lenne gyereket vállalni, mert viszonylag kis lemondás árán csodás gyerekkora lehetne. Amilyen a feleségednek valószínűleg soha nem volt.
Én nem gondolom, hogy ez a gyerekkori nélkülözés eredménye. Nekem nagyon gazdagok a szüleim. Rengeteg helyen jártam már,van egy saját lovam, vettek nekem egy pesti lakást stb.
ettől függetlenül én sem akarok gyereket. Sosem akartam. Egyszerűen a mai világban abszolút értelmetlennek látom. Minek? Az élet olyan rövid, ha van pénzed elvezd ki és csoki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!