Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi félrelépés házasságban/komoly kapcsolatban?
Miért gondolod hülyéskedésnek?
Volt mikor két lakást tartottam fenn, mert máshogy nem lehetett megoldani.
Általában akkor mentem a másik partneremhez, mikor dolgozni vagy ügyet intézni mentem.
És ha valaki jól csinálja, bármeddig tudja csinálni.
# 10/12
Nem tudom, hogy szeretnétek-e valaha gyereke(ke)t, de ha igen, és a feleséged is úgy viszonyul a párkapcsolati hűséghez, mint te, akkor van rá esélyed, hogy azon férfiak táborát gyarapítsad, akik más biológiai apa gyerekét nevelik fel abban a tudatban, hogy a sajátjuk.
regi idokben sem volt kevesebb nyugi :) csak nem hoztak nyilvanossagra. Max a pletyka hogy jajj a Pista megcsalta a Julit az Évikével.. na...
Amugy meg mindenhol ezt latjuk... ez folyik mindenhonnan. Es konnyu is rajonni nem ugy mint regen. PL: internet,telefon,rosszkor csorog a "szereto" és kész vége ennyi lebuktál. Azert ez regen nem volt. Nehogy elhidd hogy nem volt megcsalas,volt,de talan kevesebb.... Regebben tiszteltek egymast az emberek,es ha baj volt nem szaladtak máshoz hanem megbeszélték. Vagy pl : Most 2015 van. A petinek nem jo a keksz ezert elmegy egy nohoz de a felesegenek nem szol h ne igy kapd be a farkam hanem amugy ( rossz pelda tudom..de erted a lenyeget remelem) Regen azert megbeszeltek kb mindent....
Millió oka lehet, pl:
- eltestvériesedik a kapcsolat
- elkezdik egymás anyját/apját pótolni egymásnak
- nem a házastársa van az első helyen, hanem a munka/az egyik szülő/testvér/barátok fontosabb
- gyerekvállalás után megmaradnak a szülő szerepben, és nehezen találnak vissza a férfi-nő felálláshoz
- nem töltenek együtt elég időt, nem figyelnek már egymásra
- nincsenek már közös céljaik
- egymást nem támogatják a saját céljaik elérésében
- a fentebbiek, vagy más miatt elvesztik a bizalmat a másik iránt
- kapuzárási pánik, félni kezdenek az öregedéstől, vagy hogy valamiről lemaradnak
- nem ugyanazt a szeretetnyelvet beszélik/nem tanulják meg egymás szeretetnyelvét, pl. az egyikük a bókokat szereti hallni, a másik meg az érintésekből érzi, hogy szeretik, és valaki valamit nem kap meg
A fő ok, ami szinte mindegyikkel együttjár, hogy elfelejtik csodálni egymásban a férfit/nőt, és nem fejezik ki a csodálatukat, illetve nincs meg a megfelelő kommunikáció. Ha egy nő a férfinek az anyját játsza, úgy nehéz a férfinak, hogy meglássa benne a nőt. Ha a férfinak nem a nő áll a fontossági sorrendjében az első helyen, úgy a nő elvesztheti a férfiba vetett bizalmát, és ezáltal felnézni sem tud már rá férfiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!