Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már beteges féltékenység?
Figyelt kérdés
A feleségemmel nem jó a viszonyunk 2-3 hónapja(2 hónapja nincs szex,egyenesen kerüli,bár rá lehet fogni fáradságra,depresszióra,nyugtatót szed,szorongás oldót,sokat dolgozik).Megbántottam azzal hogy megvádoltam,van valakije.Persze voltak jelek(legalább is én éreztem valami rosszat).Aztán elővettem egy srácot akiről gondoltam hogy csapja neki a szelet,hát nem igazán volt rá ellenkezése....Olyan volt mintha a facebookon irt idézetei rólunk szóltak volna.Mintha a srác oltotta volna,stb.Azóta a fiu törölt engem is az ismerősei közül.kerestem a jeleket a félrelépésnek,szinte már rögeszmésen,persze titokban.A családban elismernek,megbecsülnek(apósék).A srác náluk dolgozik,feleségem is.Gondolom a srácnak sok veszteni valója lenne,és a feleségemnek is föleg amennyire tisztelnek a szülei(két fiunk van).Mióta elővettem a gyereket,az asszony is mintha kezdene közeledni felém,bár a szex szóba se kerülhet.Nem mondhatnám hogy fegeteges szexcsatákat vívtunk,de megvoltunk,neki én vagyok az első,egyetlen férfi az életében.Néha megnyugszok.Ő azt mondja,nem volt köztük semmi,szerinte állandóan kombinálok!Lehet hogy a féltékenység elvette az eszemet?Már akkor se akarok hinni neki,ha TÉNYLEG nem volt semmi,és a srác csak bepróbálkozott,mert épp látta hogy gyenge lett a kapcsolatunk?A Gyakorin-találtam egy olyan kérdést aminek a tartalma pont ránk illik,de valami félelmetesen!És abban a kérdező bevalja ,megcsalta a férjét azzal a sráccal,csak ép úgy írta nincs gyerekük.Mit tegyek,én szeretem őt,imádom,soha meg nem csalnám,lehet hogy hanyagoltam kissé,ellaposodtunk,de változtattam rajta,igyekszek.Szeretnék puszit adni neki,megcsókolni,de nem igazán engedi,megölelni úgy ahogy hagyja.Valmi nem jó itt és nem tudom már mit tegyek.Még az sem érdekelne ha megcsal(én szerelmes vagyok belé még mindig),csak tudnám biztosra a dolgokat.Most olyan mintha ő is akarná hogy minden helyre jöjjön,kedves,nevetünk,beszélgetünk,holott 2-3 héttel ezelőtt még azt mondta,ha nem volnának a gyerekek,hajszálnyira van hogy elváljon.Mit tegyek?2015. ápr. 6. 13:57
2/8 anonim válasza:
Ez feltekenyseg es mint olyan minden feltekenyseg egy kicsit beteges. Ettol függetlenül sztem van nemi alapja. Nem allitom h megcsalt a sraccal, de erzelmileg elhidegult amiben lehet, h a srac is kozrejatszott.
Lehet, hogy flortolesen kivul semmi nem tortent koztuk, de neha mar az is eleg ahhoz, hogy szerelembe essenek. Egy biztos: en akkor viselkedttem igy a ferjem mellett amikor masba voltam szerelmes.
Sztem rendbehozhato, csak sokat kell dolgozni rajta es probalj meg ne nyiltan feltekenykedni.
3/8 anonim válasza:
Féltékeny vagy, de ezek szerint nem ok nélkül. Mi az hogy nem engedem meg a férjemnek,hogy megpusziljon, megöleljen?
4/8 A kérdező kommentje:
A legnagyobb baj az hogy azt hiszi,csak a szex körül forog az eszem(azon is változtatnék,hogy mindent megkapjon,amire vágyna,csak nehezen nyílík meg,és ez bánt).Nekem szükségem van rá,mert senkit nem szerettem még így...bármit megtennék érte,és meg is teszek hogy boldog legyen mellettem.Biztos elrontottam valahol,mert nem lennénk itt,de változtatok mindenen,igyekszek....bízok őbenne,hogy ő is tiszta szívből szeretné a változást.
2015. ápr. 6. 14:35
5/8 A kérdező kommentje:
Azt mondja,a szexhez neki szerelem kell,nem tudja magát odaadni csak úgy....lehet hogy annyira megbántottam(a szex miatt is kérdőre vontam,miért nincs,mert nekem híányzott,és sajnos úgy fejeztem ki magam,ürítenem kell,ez bunkó dolog volt,megvethettek érte,én is ezt tettem magammal),hogy elrontottam mindent?Az igazság az hogy vágyom rá(szex),de úgy hogy Ő legyen a középpontban,mint még soha,sokkal másabb volna minden,de szerintem nem hinne nekem....
2015. ápr. 6. 14:48
6/8 anonim válasza:
Értem, hogy hibáztál, de azt hiszem én még egy ilyen bunkó beszólást azért meg tudnék bocsájtani...
Ok, hogy te változtatnál, de ehhez két ember kell. Láthatóan ő nem akar már semmit.
8/8 anonim válasza:
hát ez az ürítenem kell nekem is sok lenne hallod :))) pont egy g**ciszsáknak érezném magam. próbáld meg visszahódítani, a szexxel várd meg hogy ő kezdeményezzen. az már jó jel ha nevettek, beszélgettek. amúgy nem hiszem hogy jobban éreznéd magad attól hogy tudnád hogy megcsalt. ha meg is csalt nyilván azért mert elhanyagoltnak, magányosnak érezte magát melletted. ha pár hónapig próbálsz odafigyelni rá, törődni vele, és még mindig hárítja a szexet, akkor viszont fel kell tenni a kérdést hogy érdemes-e együtt maradni? mert akkor valószínű nem szeret, nem vágyik rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!