Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan feleség, aki nem egyedüli feleség? Milyen "osztozni" a férjen? Féltékenység előfordul?
nem, olyan nőre gondolok aki muszlim férfihoz ment hozzá, és már volt előtte felesége, vagy utána lett még másik felesége is.
értelemszerűen nem Magyarországra gondolok - mivel itt nem engedélyezett a többnejűség -, hanem aki esetleg iszlám országban él.
Nem hiszem, hogy pont egy magyar fórumon fogsz ilyen nőt találni. Bár nekem arab, muszlim férjem van, kikötöttem házasságkötéskor, hogy nem lehet másik felesége, ha akar, akkor előtte tőlem el kell válnia. Egyébként is az első feleség hozzájárulása és nyomós indokok szükségesek a többnejűséghez. Pl az első nem tud szülni stb.
Nekem nem fér bele, ugyanolyan lenne, mintha megcsalna és szeretője lenne. Világi szemlélettel nevelkedett nőknek szerintem ez nem elfogadható.
Nekem a volegenyem muszlim ( Iraki kurd)
kikotottem hogy nem lehet felesege.. ugy mint ahogy a harmas irta.. nyomos indok kell hogy lehessen masodik felesege is,es kikell kerni a velemenyet az elso felesegnek.. nyomos indok pl: nem szulhet gyereket,ha akar es a feleseg engedelyezi akkor lehet masodik feleseg... DE! en megmondtam neki.. ha masodik feleseget akar akkor valjunk el,es mehet oda ahova akar... Nem muszlim orszagban elunk,hanem Olaszorszagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!