Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nyolc eve hazassagban elek. Van ket szep kisfiuk, a kisebbik nagyon sokszor beteg, a mult ev nagy reszet korhazban töltöttük. Ezalatt a ferjem elkezdett szexchatelni egy növel.
bocs de nem...
a beleszerettem a dokimba kívül minden egyezik bár nálunk a kicsi asztmás de sokszor fullad kórház stb...
6 hónapig tűrtem és vártam hátha megváltozik stb..
elváltunk 1 éve.. egyedül vagyok a 2 kicsivel.
de inkább mint azt várni hogy mikor lesz már ennek vége...
kínszenvedés !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eléggé szomoru a helyzet,de te sem vagy jobb a deáknévászánál.Mi az,hogy ott vagy a beteg gyereked mellett és szerelmes leszel az orvosába.
Ismerem ezt a helyzetet, a férjembe is beleesnek a gyerekes kismamák,pontosan azért,mert a kismamák sajnáltatják magukat,hogy nekik milyen rossz az életük a férjük mellett .
De a dokika már azt nem meséli el,hogy bizony õ sem különb a férjeteknél.:):)
Nem tudom. Talan akkor, ha te az orvos irant erzett "szerelmedet" at tudod alakitani egyfajta még inkabb plátói, amolyan a gyógyizo irant erzett isteni szeretette es ezzel parhuzamosan tudsz idot es energiat szakitani arra, hogy a ferjeddel helyrehozd a szecualis eleteteket.
pl. nagymamak, nagynenik vannak-e? (nehany dolhot atballalhatnanak a haztarzasba besegithetnenek)
A ferfiak nagyon nehezen kezelik a gyerekuk hosszantarto betegseget vagy azt, ami nem vagy nehezen gyogyithato. Hajlamosak menekulore fogni, es talan meg szerencses vagy, ha a tied nem egybol lelepett csak szexchatel.
Lehet hulye otlet, de ha tudod melyik oldalon es milyen neven csetel, akkor lepj be te is es kezdj vele csetelni, ha ugyesen csinalod meg teged is feldobhat es ha nagyon radkattanna, akkor vegul lenyugozheted, hogy elmondod te vagy pipokecica a csetrol es ime most eletnagysagban ott allsz elotte es ideje lenne megvalositani a csetelt dolgokat, lehet nagyot vigyorogna es repulne veled az agyba, na meg persze utana valoban le kell ulni beszelgetni a dolgokrol.
Kitartast neked es gyogyulast a kicsinek.
Köszönöm a valaszaitokat.
2.en nem sajnaltattam magam,nem szidtam Öt..nem volt nehez eszrevenni hogy leszarja a fejünket..nem akart a sajat gyereke majdonora lenni..:-(
A szexchatelés csak annyira megcsalás, mint a te plátói szerelmed az orvos iránt.
Az komolyabb, hogy úgy tűnik a beteg gyereket nem tudja elfogadni. Akarta a gyereket, mikor derült ki, hogy beteg? Ki vigyáz a nagyobbra, az egészséges gyerek gondoskodása nem hárult rá teljes mértékben? Az biztos, hogy elhanyagolva érzi magát, (valószínűleg a másik gyerek is amúgy). Beszélj vele erről, hogy ő milyen megoldást lát.
A májdonorság elutasítása így elég durván hangzik, de nem ismerjük a körülményeket, és azért nem veszélytelen, rutinműtét.
Ez nem kamukerdes!
Ez valos törtenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!