Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A férjem gyermekei lassacskán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem gyermekei lassacskán tönkreteszik a kapcsolatunkat. Mi lehetne megoldás? Kérjem meg, hogy költöztesse őket vissza az anyjukhoz?

Figyelt kérdés

A férjemnek 2 gyermeke van az előző kapcsolatából, 12 és 13 évesek. Nem tervezték őket, anyuka "véletlenül" lett terhes 2* is. A férjem tartotta velük a kapcsolatot, de nem volt szoros apa-gyermek kapcsolatuk.

Nagyjából 8 hónapja a gyerekek anyja külföldön kapott munkát és a gyerekek érdekében úgy döntöttek, inkább költözzenek az apjukhoz. Ez elviekben jó megoldás volt, de gyakorlatilag borzasztóan rossz a kapcsolatunkra nézve.

A gyerekek kezelhetetlenek, hazudoznak össze-vissza és mióta velünk élnek csak a folyamatos veszekedés megy. Kezdek besokallni. Nem tudom mit csinálhatnék, mert kifogytam az ötletekből. Már arra is gondoltam, hogy megmondom a férjemnek, hogy küldje vissza a gyerekeket az anyjukhoz.

2015. ápr. 14. 14:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
75%
Én csak azt az egyet nem értem, hogy miért a másik nőt cseszteted amiatt, hogy terhes lett? Javíts ki, de én úgy tudom a férfinak is van köze a fogantatáshoz..
2015. ápr. 14. 20:11
 22/35 anonim ***** válasza:
12%

Mond meg a férjednek a helyzetet.

Vagy beszél a gyerekekkel vagy mehetnek az anyjukhoz mert te nem akarod kitenni ennek a te gyerekeidet.

Vagy megneveli őket vagy fel is út, le is út....

Nehogy a 2 gyerek hordja már a nadrágot.

2015. ápr. 14. 21:04
 23/35 anonim ***** válasza:
A gyerekeket nem eleg sajnalni,nevelni kell oket.Ha a lelkukre beszeles keves, akkor jutalmazassal es buntetessel.Minden gyereknek (nemcsak a kerdesben szereploknek)tisztaban kell lenni azzal, hogy a tetteiknek kovetkezmenye van.Ha barmit megtehetnek anelkul,hogy felelossegre vonnak oket,es semmi hatranyuk nem szarmazik a legmocskosabb kis huzasaikbol sem, akkor sosem fognak megvaltozni.
2015. ápr. 14. 21:30
 24/35 anonim ***** válasza:

21!

Az én drága kedves közeli rokonom pl azt mondta a pasinak, hogy szedi a fogamzásgátlót. Hát ugye 100% biztos módszer nincs, elofordul, hogy amellett is teherbe esik. Ok, legyen. Az első gyerek után mondta a pasi, hogy akkor óvszer, mert ő nem akar több gyereket, egyet se akart. Nos, a hölgy hogy hogy nem hirtelen allergiás lett a gumira, így vissza kellett térni a tablettara. Aztán kiderult, hogy sosem szedett fogamzásgátlót, csak így egyszerűbb volt véletlenül teherbe esni.

2015. ápr. 15. 06:15
 25/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igen, a férjemnek is köze van a fogantatáshoz, de őt nyíltan átverte anyuka, mint később egy vita hevében a fejéhez is vágta.

Azért nem kellett volna fizetnie, mert bár biológiailag ő az apa (mikor megszületett a kicsi csináltatott a férjem DNS tesztet), az új, azaz a férjemet követő barátja tett apasági nyilatkozatot. Tudtuk, hogy a férjem gyerekei, anyuka 2*20000Ft-ot kért gyerektartásként, amit fizetett is és mellé kapta az állami megelőlegezést is 2*3 évig, mert a jogilag apa eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

Ezek után azt hiszem érthető, hogy egy csöppet neheztelek az anyukára.

Minden esetre köszönöm a válaszaitokat! Nem állítom, hogy minddel egyet értettem, sőt néhányon kifejezetten felhúztam magam, de sokat segítettek.

Este ismét leültünk a férjemmel és választás elé állítottam, vagy minket választ és a gyerekei költöznek, vagy ő költözik velük ahová akar.

2015. ápr. 15. 07:28
 26/35 anonim ***** válasza:
Ezt mondjuk kár volt most írni, ugyanis kamu lett az egész. Ha van ferj, vagy a válás utáni 300 napon belül születik a gyerek automatikusan a ferj lesz az apa, apasági nyilatkozat tételére nincs mód. A bíróság kétszeres gyermektrtasdijat nem ítél meg, tehát olyan nincs hogy ugyanarra a gyerekre ketten is tartasdijat fizessenek. Az állami megelolegezesnek is van jopar feltétele, egyik pl az, hogy a kötelezetten be hajtható legyen, így ha eltűnt, kizáró ok volt. Eddig sajnálták, mostmar kamunak tartalak
2015. ápr. 15. 07:45
 27/35 A kérdező kommentje:

Nem értem miért lenne ez kamu.

Az apasági nyilatkozat értelmében nem a férjem az apa, de mivel ő tudja, hogy ő az, minden bírósági ítélet nélkül utalta az anyuka által kért havi 2*20000Ft-ot. Sehol nem írtam, hogy dupla bírósági ítélet született volna. A férjem és az anyuka nem voltak házasok, sőt a jogilag apa is csak az élettársa volt. Anyuka azt hitte, hogy azzal, hogy kigolyózza az apa szerepből, majd jól megbünteti és inkább visszatér hozzá a gyerekek miatt. Nem jött be.

A hivatalos apa pedig eltűnt az életükből, mert se nem kereste őket, se nem fizetett, a tárgyalásokon sem jelent meg. A szüleinél lakik és ők tartják el. Nem tudom, hogy hogyan kapta meg a megelőlegezést, de megkapta.

2015. ápr. 15. 07:59
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Olvasd már el mekkora hü.lyeségeket írsz le! Olyan nincs, hogy dns teszt bizonyítja, hogy ki az apa, de más vállalja. Ez csakis kizárólag örökbefogadással lehetséges. Ha így lett volna, akkor viszont nem tudott volna később kibújni a kötelezettségek alól. A gyerek nem kismacska, akit vissza lehet passzolni!

Olyan meg nincs, hogy szegény pasi nem akart gyereket.

Minden felnőtt ember tudja, ha szexel, annak lehet ilyen következménye. Innentől pedig nincs miről beszélni! Miért kefélget egy olyan nőt, akiben nem bízik, és semmiképpen nem akar gyereket?!

Megszívtad ezt te rendesen, nem azt mondom, hogy nem, de tudtad, hogy a férjednek gyerekei vannak. Miért gondoltad, hogy nem tartozik felelősséggel értük, neki nem feladata otthont biztosítani nekik ha úgy alakul, és nevelni őket? Ha veled történne valami, akkor a közös gyerekeiteket is dobja?

2015. ápr. 15. 08:35
 29/35 A kérdező kommentje:

A DNS teszt eredményének mi köze van az apasági nyilatkozathoz?

Mikor a mi gyermekeink megszülettek, még mi sem voltunk házasok és az önkormányzatnál tőlünk a kutya sem kért DNS teszt eredményt. Gondolom az anyuka sem a teszt eredményét lobogtatva ment oda. A barátja vállalta az apaságot, anyuka is vállalta, hogy ő az apa. A gyerekek születési anyakönyvi kivonatában a jogilag apjuk neve szerepel és nem a férjemé, a legelsőben meg nem volt apa megnevezve. Nekünk el van téve a DNS teszt eredményéről megküldött papír is ami igazolja, hogy a férjem az apa, sőt még a befizetést igazoló banki kivonat is. Mi ebben olyan hihetetlen?

2015. ápr. 15. 08:50
 30/35 anonim ***** válasza:
50%

Az a hihetetlen, hogy legyárt egy ember 2 gyereket, de a felelősséget nem akarja vállalni értük! Ezeknek a szerencsétlen gyerekeknek idió ta anyja-apja!

Adjátok őket állami gondozásba, ennél még az is megfelelőbb lesz nekik. A sajátjaidról is így gondolkodsz amúgy?

2015. ápr. 15. 08:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!