Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túltenni magam rajta, hogy a férjem hazudott nekem?
Kapcsolatba lépett a volt nőjével (pontosabban a nő vele) a FB-on, ő pedig felhívta. Nem is ez a baj, mert ha elmondja, szarul esett volna, de túltettem volna magam rajta.
Viszont pasi néven volt elmentve a telefonjába, amikor kérdeztem, hogy ki az, az egyik haverját mondta (8 percet beszéltek valamelyik nap). Ezt még el is hittem, de másnapra eltűnt a híváslistából az az egy szám. És itt bekapcsolt bennem a féltékeny idióta - ami eddig sosem voltam, pedig 12 éve vagyunk együtt, csak az utóbbi időben furcsábban viselkedett, meg volt egy csomó minden, és átmentem sárkányba emiatt.
Szóval rákerestem a neten a telefonszámra és kiadott egy nőt, aki névről ismerős volt, a mi környékünkről származik, de konkrétan nem ismerem.
Amikor rákérdeztem, hogy a haverja telefonszáma miért is egy környékbeli nő nevén van, neki állt feljebb, levágta a telefonját, hogy nem kell neki, meg majd vesz magának másikat, stb és elment a kocsmába.
Amikor hazajött leültettem és elmondta, hogy a volt nőjével beszélt (amennyire ismerem, valahol mélyen még mindig frusztrálja, hogy az amit ő egyszer komolyan gondolt nem jött össze, mert nem felelt meg a csajnak és a családjának). Szóval így derült ki hogy vele beszélt.
De miért kellett hazudni? Órákon keresztül evett a fene, hogy megcsal, meg mikor meg miért meg stb, ahelyett, hogy tudtam volna, hogy mi történt.
Épp egy rosszabb szakaszában vagyunk a házasságunknak, de dolgozunk rajta. Szóval ez most totál összeborította a bizalmamat, ami eddig 100%os volt, most már kb 50 sincs.
Az érdekli most is, hogy miért nem sikerült az előző kapcsolata?
Nem azon kéne agyalnia, hogy a tiétek tovább gördülhessen?
Azonnal ott hagynám!
Nem hiszem, hogy konkrétan az érdekelné, csak gondolom, ahogy bejelölte FB-on a csaj előjöhettek a régi kérdések, stb. Tényleg nem az a nagyobb baj, hogy felhívta, mert lehet hogy ha engem felhívna a régi barátom, én is beszélnék vele és örülnék neki hogy jól alakult az élete.
Én a hazudozást nem értem.
Ez volt az első alkalom, hogy belenéztem a telefonjába és azt is cska a furcsa viselkedése miatt.
Korábban sosem csináltam ilyet, féltékeny sem voltam, 100%ig bíztam benne.
1:1 azt írnám mint a 2. hozzászóló! :)
Azért hazudott,hogy ne kombinálj hülyeségeket!
Úgy dolgozol a házasságodon, hogy kutatsz? Ő meg hazugsággal?
Így tuti hamar rendbe fogjátok hozni.
És valószínűleg azért kell hazudnia, mert így kisebb patáliát csapsz, mintha megmondja, hogy nővel beszélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!