Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel ha megtudnad hogy a feleseged hazudott a vedekezesi ugyben?
Figyelt kérdés
12 ev hazassag es harom gyerek utan terhes lett. Fogamzasgatlot szedett azt mondta hogy nem tudja hogy tortent hogy nem hatott. A baratnojevel beszelgettek amikor a ferj hamarabb hazaert a munkabol es nem hallotta hogy bejott a hazba. Azt mondta a nonek hogy honapok ota nem szedte a tablettat mert o mindig nagy csaladot akart. Most ot honapos terhes.Meg nem beszelt vele errol a ferj. Ti mit tennetek ha egy ilyen fontos dologban hazudna a parotok?2014. okt. 12. 16:31
2/27 anonim válasza:
Elsővel egyetértek, válnék en is.
3/27 anonim válasza:
Megkérdezném, miért nem bízott meg bennem, miért kellett becsapnia, de megérteném az indokait, és nem haragudnék rá; természetesen örülnék a negyedik gyermekünknek és azonnal keresnék másodállást, hogy az eddig megszokott színvonalon el tudjam tartani aki hattagú családot, amíg a nejem otthon babázik vagy háztartásbeli lesz.
4/27 anonim válasza:
El biztos nem válnék négy gyerekkel, ha amúgy más gond nincs. De mindenképpen megbeszélném vele a dolgot, és lenne következménye. A jövőben pedig óvszer vagy injekció, ahova mindig elkísérem, vagy ha nem tetszik neki, akkor sterilizálás. De nem kockáztatnék - ki tudja, pontosan mit takar nála a nagy család.
5/27 anonim válasza:
Én elválnék! Ki tudja mivel fog legközelebb átverni? Ha már annyira önálló hogy ilyenekre képes,oldja meg a dolgait (persze a 3 gyerekre odafigyelnék).
7/27 anonim válasza:
Na jó, rosszul hazudok, szóval kapna egy taslit balról, csak hogy tudja hol a helye, egyet meg jobbról, csak hogy egyensúlyba kerüljön, aztán válás.
9/27 anonim válasza:
Mivel a nők szinte mindig hazudnak, én utána néznék annak is, hogy vajon nem vert át az elsőkkel is?!
Vagyis biztosan én vagyok-e az apjuk??
10/27 anonim válasza:
Ha a férfi nem akár gyereket, húzzon gumit. Akkor hiába próbálkozik az asszonyka. A férfi hibája is.
Aki meg elválna, az sem jár jól, a fizetése felét megkapja az asszony, és negygyerekes férfiak után nem kapkodnak a nők. Kinek kell egy elhasznált férfi pár tízezres fizetéssel, kéthetente óvodányi gyerekkel hétvégén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!