Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel ha megtudnad hogy a feleseged hazudott a vedekezesi ugyben?
Elválnék, és mindent megtennék, hogy a gyerekeket nálam helyezzék el.
Őszintén, még ha eddig nem is volt gond a házasságban, képtelen lennék ezután bízni benne vagy egyáltalán emberként ránézni. Az ilyen egy féreg.
nem válnék (mert akkor viszi a pénzt)
de tutira nem élnék vele együtt
és keresnék új partnert.
undorító, gusztustalan nő, nő létemre az ilyet leköpném!
Én is nő vagyok.
Undorító, gusztustalan, szemét dolog, amit tett a nő.
De azért k. könnyen leírjátok ide, hogy váljon el a pasi.
És arra nem gondoltok, hogy ő is szereti a gyerekeit és nem csak hétvégén akarja látni őket?
Amit én tennék:
- apasági vizsgálat mind a 4 gyereknél
- ha esetleg lenne szex: kizárólag gumival (ahogy kellett is volna)
- soha semmit nem hinnék el neki
- élném az életem
#14 "- ha esetleg lenne szex: kizárólag gumival (ahogy kellett is volna)" - nézd, amelyik nővel tartós kapcsolatban, annak tudatában, hogy fogamzásgátlót szed, csak gumival mersz együtt lenni, nos abban a pillanatban kell szakítani, nem kockáztatni, azt gondolom - hisz nincs bizalom már a kapcsolatban.
Másfelől nem látom okát, hogy egy ilyen kérdésben szereplő nőhöz a párja még egyszer akár csak hozzá akarjon érni, pláne nem örömszerzési célzattal...
Mellesleg meg semmi értelme, hogy együtt maradjanak, mert a férfi 90%, hogy nem tudja megállni, hogy ne diszkriminálja a nyakába varrt gyereket... na annál kegyetlenebb meg nincs...
Na igen.
De ezeket én mind-mind feltételes módban írtam.
Ettől függetlenül lehet, hogy az összes gyerek az övé.
Ne mondd, hogy nincs olyan pasi, aki ezek után ne kefélné meg ugyanúgy az asszonykát. (Nyilván, a nagy többség nem.)
Ezt mindenkinek kedve és gusztusa válogatja.
Amit én tennék:
Rábeszélném a 4. gyerek örökbeadására. Ezenkívül a petevezeték elköttetésére. Ha belemegy ezekbe, megbocsájtanék, ha nem, akkor nem támogatnám semmiben. Keresnék magamnak egy barátnőt. Lelépnék. A nagyobb gyerekeket támogatnám. Őt és a csalással összehozott gyermeket nem is látogatnám.
#17, ezzel a hazugsággal csak az ostoba, nagyon papucs, vagy a dolgoknak utána nézni is lusta férfiakat tudják beetetni a sanda szándékú nők...
A valóság ennél a kérdésnél szépen le van írva, a végkifejlettel együtt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Az eljárást, ami ilyenkor kell, úgy hívják, hogy "apasági vélelem megdöntése iránti per".
De szerintem ilyenkor, mint amiről a kérdés szól, nem a biológiai leszármazás a döntő, hanem a feleség hazugsága, csalása. Az már legfeljebb csak hab a tortán, ha a gyerek ráadásul mástól van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!