Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel ha megtudnad hogy a feleseged hazudott a vedekezesi ugyben?
"Barmi is lesz a gyerekekrol gondoskodni fog a ferfi a negyedikrol is." - előfordulhat, de hosszú távon túl nagy esélyt nem adok neki... és hát akkor eleve vesztes, mert ezzel az emberiség selejtje csaló anyuka szépen vissza fog kúszni, mert "a gyerek érdekében" terhesen ne tegye ki stressznek mint a válás/költözés, "a gyerek érdekében" amíg gyermekágyas addig ne, amíg szoptat, addig ne... sőt szerintem az örökbe adásos javaslat is kockázatos, mert azzal is be van biztosítva a nő legalább a szülésig, és addig a férfi keze teljesen meg van kötve, mert aki ilyenben hazudott, az a nő miért ne hazudna nyugodt lelkiismerettel az örökbe adást illetően is...
Ezért mondtam, hogy legjobb minden mérlegelés nélkül kidobni az ilyent, "mire holnap hazajövök nem akarlak itt látni" - ha a férfié a lakás, ha meg a nőé, akkor összecsomagolni, és másnap elköltözni... hisz ezen a szitun nincs semmi megbeszélni való.
Nőként azt gondolom, hogy ennél undorítóbb dolgot nem tehet egy feleség/batárnő. A húgom éppen ugyanerre utazik... plafonon vagyok tőle...
Nálunk is volt összekülönbözés a gyerekek számát illetően, én mindigis sokat szerettem volna (nekem is 3 tesóm volt, a vőlegényemnek 2), de nem szeretne többet 2-nél. Ha ez később sem változik, akkor kiegyezek a 2-vel.
A kérdezőnek annyit ajánlok, hogy köttesse el magát. Másképp lehet több is, ha a nő gondol egyet...
Azonnal elválnék. Egy hazug emberrel nem tudnék együtt élni.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!