Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti min szoktatok veszekedni/vitázni a partneretekkel? (házastárs, élettárs, barát/barátnő)
Vitázni igen, veszekedni soha.
Férjnél vagyok, s a legnagyobb vitáink irodalmi, filozófiai, politikai, történelmi, világnézeti viták.
Exxel a beteges féltékenysége miatt...rengeteget.
A férjemmel 1x vesztünk össze az eddig együtt töltött 5 év alatt, még régebben, gyereknevelésről beszélgettünk, és ezzel kapcsolatos dolgon. Nagyon nem értettünk egyet. Megmondom őszintén, én annyira kiakadtam, hogy sírva fakadtam...Nem volt szándékos, csak kijött belőlem. A férjem megvigasztalt, azt mondta, ha tényleg ennyire véresen komolyan gondolom, akkor enged, és kompromisszumot kötöttünk.
Amúgy nem vagyunk veszekedősek, nem látjuk értelmét. Megbeszélni szoktuk a dolgainkat, kompromisszumot kötni.
Mi élettársak vagyunk,és sajnos egyre több mindenen.
Legfőbb, hogy ő (állítása szerint) hívő, én pedig nem.
De azon is, hogy amikor az anyjánál van, kitakarít, mosogat, porszívózik, stb...amikor viszont itthon vagyunk, semmit nem csinál, azzal a jelmondattal, hogy én vagyok a nő, csináljak minden házimunkát én....Én viszont nem osztom ezt a nézetet...
Utolso megnyugtathatod a paarod tuti nem hivo
a hivoseg nem azt jelenti a no dolgozik mint a lo
A masik egy hivo nem elettars soha ez elkepzelhetetlen egy hivo szamara
Uzenem neki ha hivo legyen minden teren az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!