Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti min szoktatok veszekedni/vi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti min szoktatok veszekedni/vitázni a partneretekkel? (házastárs, élettárs, barát/barátnő)

Figyelt kérdés
2015. ápr. 9. 15:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Vitázni igen, veszekedni soha.

Férjnél vagyok, s a legnagyobb vitáink irodalmi, filozófiai, politikai, történelmi, világnézeti viták.

2015. ápr. 9. 17:42
 12/16 anonim ***** válasza:

Exxel a beteges féltékenysége miatt...rengeteget.

A férjemmel 1x vesztünk össze az eddig együtt töltött 5 év alatt, még régebben, gyereknevelésről beszélgettünk, és ezzel kapcsolatos dolgon. Nagyon nem értettünk egyet. Megmondom őszintén, én annyira kiakadtam, hogy sírva fakadtam...Nem volt szándékos, csak kijött belőlem. A férjem megvigasztalt, azt mondta, ha tényleg ennyire véresen komolyan gondolom, akkor enged, és kompromisszumot kötöttünk.

Amúgy nem vagyunk veszekedősek, nem látjuk értelmét. Megbeszélni szoktuk a dolgainkat, kompromisszumot kötni.

2015. ápr. 9. 17:48
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekünk pont 2 napja volt egy nagyobb veszekedésünk. Nem szoktunk amúgy veszekedni, nagyon vitázni sem, de mostanában a vita/veszekedések forrása a párom szülei. Azaz leginkább az, hogy nem meri őszintén a vőlegényem elmondani a szüleinek a véleményét adott dolgokról, mindenre bólogat nekik még ha nem is ért egyet..sőt, füllent is nekik, csak hogy nehogy vita alakuljon ki velük. Mindenkinek meg akar felelni, a saját szüleinek, az én szüleimnek, főnökének stb. csak nekem nem, azaz inkább vállalja, hogy velem veszekedik bizonyos dolgok miatt, amit másképpen is megoldhatna, sőt, sokkal egyszerűbben. Nem tud kiállni magáért és értünk a szüleivel szemben, és nekem ebből már kezd elegem lenni...
2015. ápr. 9. 19:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Mi mostanában azon, hogy amióta a páromnak új munkája van minden más feladat az enyém lett. Én cipelem haza a 600 kiló cuccot a boltból, mert ő nem megy be, mert fáradt. Mostanra kezdi már felfogni, hogy baromi idegesítő, hogy én vagyok a nő is meg a férfi is a kapcsolatban, szóval remélem lassan most már megoldjuk.
2015. ápr. 10. 06:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Mi élettársak vagyunk,és sajnos egyre több mindenen.

Legfőbb, hogy ő (állítása szerint) hívő, én pedig nem.

De azon is, hogy amikor az anyjánál van, kitakarít, mosogat, porszívózik, stb...amikor viszont itthon vagyunk, semmit nem csinál, azzal a jelmondattal, hogy én vagyok a nő, csináljak minden házimunkát én....Én viszont nem osztom ezt a nézetet...

2015. ápr. 10. 20:03
 16/16 anonim ***** válasza:

Utolso megnyugtathatod a paarod tuti nem hivo

a hivoseg nem azt jelenti a no dolgozik mint a lo

A masik egy hivo nem elettars soha ez elkepzelhetetlen egy hivo szamara

Uzenem neki ha hivo legyen minden teren az

2015. ápr. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!