Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házastárs megcsalása esetén szerintetek jogos a pofon?
Szerintem semmilyen körülmények között sem lehet jogos a pofon, sem a nő sem a férfi részéről.
Ez egy ember önuralmáról szól, hogy az indulatát, hogy tudja kifejezni, senkinek sem szabad ilyen szinten lealacsonyodnia.
Én azért a nézetért is haragszom, hogy egy férfit elítélünk, de egy nőnek meg szabad pofozkodnia... Szerintem egy nőnek sem szabad, mert ez nem az erőviszonyokról szól, hanem az emberi mivoltról.
Ennel sokkal elegansabban is meg lehet a dolgot oldani.
En peldaul mikor rajottem, a felesegem kapcsolatara, nyomoztam kicsit, szabadidot inteztem, hogy nyugodtan talalkozhassanak. Kovettem oket, beultek egy presszoba, en meg rendeltem nekik egy pezsgot, azzal a szoveggel, "hogy eljen az ifju par". Utana egy hetet adtam a koltozesre. Kesobb megtudtam, hogy a plusz poen a dologban az volt, hogy epp szakitottak akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!