Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Őszintén, miért kell benne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén, miért kell benne lenni egy olyan kapcsolatban, ami nem jó? Miért erőltetik ezt az emberek?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy vannak olyanok, akik már vagy 10 éve együtt vannak egy olyan kapcsolatban, ami nem jó nekik. Ismerek jó pár ilyen nőt és férfit is. Ez mire jó? Ha nem azonosak a célok a házasság, gyerekvállalás terén, akkor minek ezt erőltetni? Így kényelmes? Nem mernek változtatni? Jobb már a megszokás vagy ez hogy van?

Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

Szerintem egy idő után rájönnek, hogy ez így nem jó, de akkor lehet már késő lesz és eljár felettük az idő.

2015. ápr. 8. 13:12
1 2
 11/13 anonim válasza:
81%
Nekem van egy közeli ismerősöm, 11 éve van együtt a párjával. Már nem igazán jönnek ki egymással, mégis együtt vannak. Egyszer rákérdeztem, hogy miért? Azt mondta, hogy szerinte mindenkiben van egy kis remény. Soha nem volt még annyira szerelmes, mint a mostani párjába, és reméli(k), hogy talán egyszer majd minden a régi lesz. Nem tudom mit gondoljak, mindenesetre ez is egy lehetséges ok, amiért emberek együtt maradnak egy már kevésbé jó kapcsolatban
2015. ápr. 8. 14:31
 12/13 anonim ***** válasza:

Sok oka lehet.

-Igénytelen az illető

-társfüggő /bárkivel jobb mint egyedül elven működik

-a kényelem fontosabb, mint a boldogság: kényelmesebb maradni, mint egy teljesen új életet kezdeni

-anyagi indíttatásból marad az illető a kapcsolatban: magyarul ha a párja k....rvája: ha pl valakinek egy kalap szar a kapcsolata, de nem lép ki belőle mert a párja tartja el, vagy nem eltartja, de lényegesen többet keres mint ő, és ebből ő maga is részesül, többet költhet magára, mintha csak a saját fizetéséből élne....

2015. ápr. 8. 17:56
 13/13 anonim válasza:
10 év vagy több idő rengeteg, egy csomó dolog van ami összeköt és sokkal fontosabb, mint a mindennapok problémái, ami miatt nem jó (nyilván nem verés meg ilyesmi)...nem dobod el rögtön a kapcsolatot, hanem megpróbálod jobbá tenni ez alap akkor, ha szereted a partnered!
2015. ápr. 12. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!