Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, mitől gondolnátok/gon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mitől gondolnátok/gondoltátok úgy, hogy ideje megkérni a barátnőtök kezét?

Figyelt kérdés
barátomat nagyon szeretem és ő is engem, de nem akarom elijeszteni, de rátukmálni se magamat. túl sokat se akarok várni, aztán meg koppanni hogy ő nem akar házasságot, családot.
2015. ápr. 6. 18:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem férfi vagyok ugyan, de arról nem beszélgetetetk soha, hogy ő akar-e házasságot? Gyerekeket? Milyen esküvőt gondolt el magának, ha oda kerülne a sor? Bizonyos kor felett ezt azért már jó tisztázni előre.
2015. ápr. 6. 19:58
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem is beszélgessetek erről. ezt nem úgy gondolom, hogy förmedj rá hogy mikor akar már elvenni.

hanem csak ha néztek egy szerelmes filmet, vagy mentek a főutcán és pont egy násznép megy.. akkor kezdjetek el beszélgetni erről, ő hogyan képzeli el ezt.

szeretne -e gyerekeket, ha igen hány éves korában szeretne apa lenni?

nekem fura, hogy jártok, de még sosem merült fel. ha nem akarod elijeszteni akkor tényleg csak társalgás szinten, de derítsd ki hogy mik a jövőbeli tervei

2015. ápr. 6. 20:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Esetleg talán vele kellene megbeszélned, mik a tervei a jövőre nézve... Nem tudom mióta vagytok együtt, de mindegy is. Ha egy pasi már egy szimpla beszélgetéstől meghátrál, akkor az annyit is ér:)
2015. ápr. 7. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
A jobb kezem még vonakodik és kelleti magát eme nagy felelősséggel járó döntés előtt. :<
2015. aug. 5. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!