Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti nem gondolnátok ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nem gondolnátok ezek után azt, hogy megcsal a férjetek?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk házasok. Pár hónapja a semmiből előkerült a 20 éves unkahúga. Eleinte nem volt vele semmi gondom, de egyre jobban elkezdett a férjemen lógni.Már mindenhova Ő hordja kocsival, segít neki fizetni az albérletét, stb.Miatta hazudozik össze-vissza nekem. Karácsony előtt nekem előadta, hogy be kell mennie éjszakára dolgozni, közben pedig bulizni ment az unokahúgával meg neki a legjobb barátnőjével.

Tegnap pedig szólt, hogy holnap (azaz ma) az egyik barátja szülinapját tartják ezért nem alszik itthon. Tudtam, hogy ez is kamu, de nem szóltam neki semmit.

Most ebéd után leültünk a gyerekekkel filmezni, de ő végig a telefonját nyomkodta.Mikor vége lett a filmnek mondtam, hogy mutassa meg kivel beszél.Megpróbált lerázni, de utána sikerült annyit meglátnom, hogy az unokahúga annyit írt, hogy "7re gyere értünk addigra megkeressük xy(a barátnője) fürdőruháját".

Felkapta ez után a kulcsát és elviharzott itthonról minden magyarázat nélkül. Ti nem arra gondolnátok, hogy megcsal az unokahúga barátnőjével?

A lány 20 éves sincs! A férjem pedig már 38.Nem tudom kinézni ezt belőle, de akkor miért hazudozik?

Most azon gondolkozom, hogy megfogom a két gyerekünket és itt hagyom! Legalább is amíg nem add normális magyarázatot, hogy miért hazudott megint.

2015. jan. 17. 16:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
67%
Őszintén szólva ha nem csal meg, akkor is elég aggasztó a helyzet. Egy 38 éves családapának nem arról kellene szólnia a mindennapjainak, hogy tinikorból épp kifelé tartó fiatal lányokkal tölti az idejét, velük bulizik. Én amondó vagyok, ülj le vele beszélgetni, mondd el azt, amiről már tudsz, vond kérdőre, miért hazudott, és kérdezd meg tőle, van-e bármi, amit bevallana. Én nem gondolom, hogy rögtön két gyerekkel együtt el kellene menni, először próbáljátok meg lekommunikálni a dolgot. Ha nem juttok előrébb, akkor lehet magára hagyni, amíg nem jön meg az esze.
2015. jan. 17. 16:11
 2/20 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem nem csal meg, csak a második bulizós korszakát éli, nyilván kicsit besokallt a családi életbe.
2015. jan. 17. 16:14
 3/20 anonim ***** válasza:
79%

Lehet, hogy megcsal. De ha nem, akkor is gáz, hogy hazudozik. Meg az is, hogy pont két kis fiatal lánnyal jár bulizni, nem a saját baráti társaságával.

Mindenképpen beszélnék vele, normálisan, nem számon kérve, hogy magyarázza el, hogy mi zajlik benne.

Szerintem is unja az otthoni dolgokat és élvezi a pezsgést. Ebbe akár a fiatal lánnyal való kaland is beletartozhat. Ha nem is csalt még meg, szerintem előbb-utóbb ez lesz a vége.

2015. jan. 17. 16:24
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Írj neki egy SMS-t: összepakoltunk, fél óra múlva elköltözünk. Ha erre se jön haza, akkor mennék a francba, függetlenül attól, hogy megcsal vagy sem.
2015. jan. 17. 16:25
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ezen nincs mit gondolkodni: persze, hogy megcsal! Ha ezek nem a megcsalás jelei, akkor semmi.
2015. jan. 17. 16:31
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

Épp most kaptam egy privát üzenetet a kérdezőtől:

"Ennyi ésszel kérlek hagyd a kérdésemet és inkább menjél kapálni!"

Ezek után valaki csodálkozik, hogy a férje nem bír otthon lenni vele? Én azon csodálkoznék, ha otthon bírna...

2015. jan. 17. 16:48
 7/20 A kérdező kommentje:

Eddig is eljárt a barátaival szórakozni, havonta legalább 2-3x. A gyerekekkel szinte már nem is foglalkozik.Mindent megigér, de mostanában semmit se tart be.A karácsonyunkat is tönkre tette a hazugságával, végig fasírtba voltunk.

Hiába próbálom megbeszélni vele, sose tud magyarázatot adni.

Ha unja az itthoni életet akkor miért nem mondja meg? Miért nem velünk mozdul ki? Miért két tinivel megy éjszakai fürdőzésre(!)? Inkább a gyerekeivel kellene foglalkoznia! 11 éves fiúnk és 8 éves lányunk van, nekik nem lenne nagyobb szükségük rá, mint a 20 éves unkahúgának meg a barátnőjének?!

Egyszerűen nem bírok vele tovább így együttélni.Mire haza jön összeszedem a legfontosabb dolgainkat és, ha nem mondja el miért viselkedik így, el fogunk menni. Ezt tovább nem tudom elnézni neki, bármennyire is szeretem.

#6-os miről beszélsz? Senkinek sem írtam privát üzenetet! Nem is kaptam senkitől..nem értem egyàltalán mire írtam volna ezt Neked?

2015. jan. 17. 16:52
 8/20 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, ha nem te voltál, akkor elnézést, de az előbb kaptam egy bizonyos sistercius nevű felhasználótól ezt a végtelenül értelmes üzenetet....
2015. jan. 17. 17:06
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy megcsal. Lehet, hogy csak beijedt, hogy múlik az idő és fiatalnak akarja érezni magát megint. Valószínűleg 20 éves lányokkal bulizás közben inkább érzi magát fiatalnak mint amikor anyányi gyerekekkel kirándul. Ha pedig mindig mindenki egyszerűen csak megmondaná, hogy mi van, akkor egy nagyon egyszerű világban élnénk, sajnos senki sem ilyen. Na persz ettől még nem lesz jobb a helyzeted.
2015. jan. 17. 17:10
 10/20 anonim ***** válasza:
97%

Bizony, a kapuzárási pánik.

Nem vagyok benne biztos hogy egy költözéssel való fenyegetés eléri a célját, tehát ha ez a célod akkor készülj fel rá hogy legyen is hová menned.

2015. jan. 17. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!